Doina Gradea, noul sef al TVR, a primit 6.000 de lei pe luna de la televiziunea publica! Fosta asistenta a lui Adrian Sarbu are peste 50.000 de euro in conturi

Doina Gradea este noul sef interimar al TVR.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Mihai Dragan sâmbătă 30 septembrie 2017 , 10:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Parlamentul a respins miercuri raportul de activitate al TVR, iar Consiliul de Administratie al postului public a fost demis, in frunte cu Irina Radu, presedintele institutiei. Sef interimar al TVR a fost numita Doina Gradea, membra a Consiliului de Administratie, inca de anul trecut. In aceasta vara, Gradea, care a fost asistenta lui Adrian Sarbu la Pro TV, si-a depus declaratia de avere, din care reiese ca detine doua apartamente si un autoturism.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni” Bianca Drăgușanu nu s-a ferit și a spus totul- wowbiz.ro

La veniturile realizate in 2016, Gradea a completat ca a incasat, de la TVR, 33.802 lei (salarii), 12.000 de lei (contract civil) si 26.280 de lei (indemnizatie membru Consiliu de Administratie). In total, ea a avut un venit anual total de 72.082 de lei, adica 6.000 de lei pe luna.

Actualul sef interimar al TVR are noua conturi in banci, in lei, euro si dolari, suma economisita fiind de aproximativ 55.000 de euro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si