Doliu imens în România! A murit la 37 de ani

Pictorița Smaranda Milu Nemethi a încetat din viață la vârsta de 37 de ani. Suferea de mai mulți ani de cancer.

joi 14 martie 2019 , 19:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Povestea Smarandei Milu Nemethi a apărut și la Observator. Mai multe persoane cunoscute din România, printre care PR-istul Cristi Manafu, au făcut apel pentru ca Smaranda să fie ajutată. După o luptă ce a durat mai bine de 5 ani cu cancerul, Smaranda a pierdut lupta, spre durerea multor oameni care au încercat să o ajute.

Smaranda Milu Nemethi era "Sotie, Fiica, Sora, Mătușa, Nora, Prietena. Pictor, Designer, Blogger, Curator. Pacient de cancer", cum se descria pe Facebook. Smaranda s-a născut în 1981, a studiat la Universitatea de Arte Plastice și Design din Cluj Napoca. Era cunoscută drept o iubitoare de artă și o pictoriță apreciată.

În anul 2014 Smaranda a aflat că răceala puternică cu care se confruntă deja de ceva timp era de fapt un cancer pulmonar în stadiul patru, cu metastază cerebrală frontală, scrie Gazeta de Nord-Vest.

 

Smaranda s-a luptat ani buni cu cancerul

După mai multe investigații efectuate la diverse centre medicale din București și o intervenție chirurgicală suferită pe creier, dar mai ales în speranța că ar putea primi un diagnostic acceptabil cu privire la starea ei de sănătate, Smaranda a decis să apeleze la serviciile medicilor din Germania, care în urma unei noi evaluări, au definit mărimea și extinderea tumorii cancerigene ca fiind caracteristică stadiului 3.

 

Citește povestea tragică pe wowbiz.ro

Te-ar putea interesa si