Doliu în agricultura românească: A murit unul dintre cei mai mari fermieri români

Florin Stegariu, unul dintre cei mai mari și mai cunoscuți fermieri din județul Iași, s-a stins din viață.

R.B., duminică 31 mai 2020 , 10:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anunțul a fost făcut de familia îndoliată, unul dintre fiii săi publicând un anunț privind decesul adminstratorului fermei Agrocom Strunga. Florin Stegariu împlinise 61 de ani.

”Drum lin spre cer, TATA! Vă puteți lua rămas bun de la dragul nostru Dr. Florin Stegariu, mâine , 31 mai, de la ora 12, la Mânăstirea Miclăușeni. Înmormântarea va avea loc în același loc, începând cu ora 16. Dumnezeu să-l odihnească în pace!„ a scris pe Facebook Florin Stegariu, unul dintre fiii fermierului ieșean.

Citeste si: Un cunoscut scriitor a fost găsit mort în casă

În ultimii ani, Florin Stegariu a fost prezent în viața agriculturii românești prin investițiile continue pe care le-a făcut, alături de familie, scrie agrointel.ro.

Una dintre cele mai importante proiecte demarate este o plantația de viță de vie și lansarea unui nou brand de vinuri românești – Strunga Winery. Acum doi ani, Florin Stegariu vorbea cu mândrie despre ferma frumoasă pe care a construit-o la Strunga.

Citeste si: Doliu în lumea fotografiei. Celebrul fotograf globetrotter a murit

În primii ani de activitate în agricultură, fermierul ocupase funcția de șef de fermă la fostul IAS (Întreprindere Agricolă de Stat) din localitate, iar după Revoluție a ajuns director și în 2001, la privatizarea IAS-ului, l-a preluat.

Citeste si: Soțul asistentei care a murit odată cu bebelușul ei la naștere, mesaj cutremurător pe Facebook

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si