Doliu în fotbalul românesc! Fostul fotbalist al naționalei României a murit la doar 24 de ani

Petre Ion Peniță, jucător care s-a aflat în trecut în vederile echipei naționale de tineret, a încetat din viață la doar 24 de ani

G.S., miercuri 12 decembrie 2018 , 14:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Peniță era considerat în urmă cu câțiva ani un mare talent al județului Călărași, fiind selectat frecvent la acțiunile naționalei de juniori, însă drumul său spre succes a fost întrerupt prematur.

În 2014, Petre fusese selectat la naționala U21, unde era antrenor Mihai Teja, într-un lot din care a ales o trupă care să înceapă preliminariile Euro 2017. Peniță a fost acolo coleg cu Andrei Ivan (Rapid Viena), Bela Fejer (Sepsi), Andrei Radu (CFR Cluj) sau Ovidiu Bic (CS U Craiova).

Peniță evolua pe postul de mijlocaș dreapta, fiind coleg de bandă cu viitorul fundaș dreapta al celor de la Dinamo, Laurențiu Corbu, pe atunci la Titu, tot în liga a 3-a. 

Conform GSP, fostul jucător ar fi decedat în urma unui cancer de colon. 

În 2016, Peniță fusese condamnat de Tribunalul Călărași la 5 ani de închisoare cu executare într-un dosar privind traficul de minori, fiind încarcerat la Penitenciarul Rahova, iar mai apoi la Penitenciarul Poarta Albă.

Te-ar putea interesa si