Doliu în lumea medicinei! A murit Maria Paraschiv

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi medici din România a încetat din viaţă la vârsta de 83 de ani. Este vorba despre Maria Paraschiv.

R.B., joi 13 februarie 2020 , 12:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Doctorul Maria Paraschiv a profesat aproape 20 de ani la Spitalul Judeţean Vaslui, unde a fost foarte iubită şi apreciată, atât de către colegi, cât şi de pacienţi.

Citeste si: Doliu în cinematografie. O tânără actriță a murit la 24 de ani

Vestea tristă a fost dată de colegii medicului Maria Paraschiv, pe Facebook. Cadrul medical va fi înmormântată la Cimitirul “Sf. Apostoli Petru şi Pavel” din Iași.

Citeste si: DOLIU! A murit pe stradă, sub ochii trecătorilor

„Am aflat cu profundã mâhnire despre trecerea la cele veşnice a celei care a fost doamna dr. Maria Parashiv, medic primar, specialitatea “Medicinã internã”. Cariera medicalã a doamnei dr. Maria Paraschiv a fost strâns legatã de Spitalul Judeţean de Urgenţã Vaslui. Între anii 1983-2002 şi-a desfãşurat activitatea în cadrul Policlinicii. În perioada 2002-2004 a coordonat secţia exterioarã “Psihiatrie Cronici” din comuna Bãceşti. Dna. dr. Maria Paraschiv s-a distins prin competenţã, bunãtate, generozitate, disponibilitate. Pentru pacienţi a fost un doctor priceput şi plin de omenie. Pentru colegi a fost un om disponibil şi generos, împãrtãşindu-le din experienţa profesionalã şi umanã. Pentru colaboratori a fost un conducãtor corect şi echilibrat, înţelegându-le şi încercând sã rezolve, în mãsura posibilitãţilor, problemele care-i erau aduse la cunoştinţã. Dna. dr. Maria Parashiv va rãmâne veşnic în amintirea noastrã. În acest clipe de imensã suferinţã, suntem alãturi de familia îndureratã şi îndoliatã, asigurând-o de totalul nostru sprijin şi întreaga noastrã compasiune. Dumnezeu sã o odihneascã în pace!” a fost mesajul trist transmis de conducerea spitalului, în memoria reputatului medic Maria Parashiv.

Citeste si: A murit actorul și comediantul Abam Bocey

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si