Doliu în presa românească. A murit la doar 43 de ani

Fostul jurnalist Ovidiu Neculai Bufnilă, purtător de cuvânt al Societăţii Ornitologice Române, a murit, vineri, la vârsta de 42 de ani, a anunţat organizaţia pe Facebook.

A.M.S., duminică 16 februarie 2020 , 08:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  "Ne este greu să ne găsim cuvintele şi cu atât mai mult sa scriem ceva aşa cum putea să o facă el. Dar trebuie să o facem, pentru toţi cei care l-au cunoscut. Suntem nedumeriţi, şocaţi, îndureraţi şi mult mai săraci începând de ieri, când colegul şi prietenul nostru Ovidiu Bufnilă ne-a părăsit subit. Se spune că măsura oamenilor e dată de acţiunile lor şi de felul în care fac lucrurile. Ovidiu nu a făcut nimic cu jumătăţi de măsură, s-a implicat de fiecare dată în totalitate şi a fost primul „pe front”. Vivacitatea care l-a caracterizat până în ultimul moment e doar una din multele amintiri care ne vor rămâne tuturor. Drum lin, Ovidiu!", este anunţul Societăţii Ornitologice Române.

  Ovidiu Bufnilă a lucrat la Radio InfoPro, ŞtirileProtv.ro şi a publicat în Dilema Veche. De şapte ani era purtător de cuvânt al ONG-ului. A avut numeroase intervenţii pe teme de mediu în spaţiul public.

  Doliu în presa românească

  Citeste si: Doliu la Hollywood! O actriță din Sex and The City a murit

  Citeste si: Decebal Traian Remeș a murit. Imaginea șocantă din 2014. Cum arăta după un an de închisoare

  Citeste si: A murit actorul și comediantul Abam Bocey

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si