Doliu in PSD. Un deputat social-democrat a decedat. A fost directorul Spitalului de Boli Infectioase din Oradea si profesor la Univesitatea de Medicina din Oradea

Este doliu in PSD, dupa ce deputatul PSD Bihor Sonia Draghici a murit.

A.L., joi 28 iulie 2016 , 10:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Este doliu in PSD, dupa ce deputatul PSD Bihor Sonia Draghici a murit. Ea suferea de cancer la stomac. Medic de profesie, Draghici a murit in spital. A fost deputat din 2008, in decembrie 2012 aceasta câstigând al doilea mandat de parlamentar. Era medic specialist in boli infectioase dar si sef de catedra  la Universitatea Oradea. A publicat 7 carti medicale  si 155 de lucrari stiintifice in tara si strainatate.
Sonia Draghici a dus timp de doi ani o lupta grea cu o boala necrutatoare.  in ultimele saptamâni a fost internata, iar azi noapte, inima celei care a fost medic, manager de spital, profesor, si politician a incetat sa mai bata, informeaza presa locala.
S-a nascut in 25 iulie 1956 in Câmpeni, Alba, era casatorita cu  fostul sef al AJOFM Bihor,  Dorel Draghici, cu care  are un baiat.

Ea suferea de cancer la stomac. Medic de profesie, Draghici a murit in spital.

A fost deputat din 2008, in decembrie 2012 aceasta câstigând al doilea mandat de parlamentar. Era medic specialist in boli infectioase dar si sef de catedra  la Universitatea Oradea.

A publicat 7 carti medicale  si 155 de lucrari stiintifice in tara si strainatate.Sonia Draghici a dus timp de doi ani o lupta grea cu o boala necrutatoare.  in ultimele saptamâni a fost internata, iar azi noapte, inima celei care a fost medic, manager de spital, profesor, si politician a incetat sa mai bata, informeaza presa locala.

S-a nascut in 25 iulie 1956 in Câmpeni, Alba, era casatorita cu  fostul sef al AJOFM Bihor,  Dorel Draghici, cu care  are un baiat.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si