Anunţ de ultimă oră despre starea de sănătăte a lui Donald Trump, la trei zile după ce a fost externat

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, nu mai prezintă simptome de Covid-19, a anunţat medicul său, Sean Conley.

Author: Andreea Stoica miercuri 07 octombrie 2020 , 11:06

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump
Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Preşedintele american Donald Trump nu mai prezintă simptome de coronavirus, după ce s-a întors la Casa Albă, după trei zile de spitalizare, a anunţat medicul său, relatează AFP.

Miliardarul republican ”a petrecut o primă noapte odihnitoare acasă, iar azi (marţi) nu mai prezintă niciun simptom”, a anunţat, într-un comunicat, doctorul Sean Conley.

”El continuă, în general, să se simtă bine”, a adpugat medicul.

Donald Trump: ”Mă simt grozav”

”Mă simt grozav”, a scris pe Twitter locatarul Casei Albe, anunţând că abia aşteaptă să dezbată din nou, la 1 5 octombrie, cu rivalul său democrat Joe Biden.

Donald Trump a plecat de la Spitalul Militar Walter Reed luni, unde a fost internat vineri, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Donald Trump
Donald Trump

"Americanii învaţă să trăiască cu Covid-19, aşa cum au învăţat să trăiască cu gripa!

Preşedintele american a afirmat, pe Twitter, că americanii învaţă să trăiască cu Covid-19, aşa cum au învăţat să trăiască cu gripa. Trump a făcut afirmaţia după ce a revenit din spital la Casa Albă, unde primeşte tratament intens pentru coronavirus, inaccesibil pentru majoritatea oamenilor, transmite Reuters.

Trump, care a petrecut trei zile la Walter Reed Medical Center, de lângă Washington, urma să primească marţi a cincea transfuzie cu medicamentul antiviral remdesivir, în timp ce este tratat şi cu steroidul dexametazonă, folosit de obicei pentru cazurile cele mai severe.

Preşedintele republican, care candidează împotriva democratului Joe Biden în alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, a minimizat în repetate rânduri această boală, despre care se ştie că a omorât peste 1 milion de oameni la nivel mondial, el promiţând că va readuce milioanele de locuri de muncă pierdute în SUA din cauza carantinei.

Statele Unite au cel mai ridicat bilanţ al deceselor provocate de pandemie, peste 209.000.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si