Dovlecei pane. De ce ai nevoie:

Un dovlecel crud
ulei
100 gr făină
sare

Dovlecei pane

Citeste si: Pilaf sârbesc. Rețetă simplă de post, se face imediat

Pentru pane:

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doi bărbați au găsit monede de argint de 2.300 de ani în Botoșani. Niciodată nu a mai fost descoperită în zonă o astfel de comoară- antena3.ro

Citeste si: Sfânta Parascheva 2024. Ce nu e bine să faci în zi de sărbătoare. Superstiții pentru ziua de 14 octombrie- wowbiz.ro

2 ouă
făină
sare
5 căţei de usturoi zdrobiţi
sare şi piper după gust

Citeste si: Sfecla roșie: cum se consumă? Cât de bună este dacă o consumi crudă sau coaptă

Dovlecei pane

Dovlecei pane. Cum se prepară:

Dovlecelul se curăță de coajă, apoi îl tăiem felii şi presăram cu sare. Lăsăm cca 20 min, apoi scurgem zeama.

Citeste si: Friptură cu cartofi prăjiţi- combinaţia care îţi distruge sănătatea! Avertismentul doctorilor

Feliile de dovlecel se tamponează cu un şervet uscat şi se trec prin făină.

Ouăle se mixează cu sare, piper, usturoiul zdrobit, apă şi făină. Feliile de dovlecel se trec prin compoziţia de pane şi le prăjim în ulei fierbinte, pe ambele părţi.

Citeste si: 6 greseli grave pe care le faci cand gatesti somon

După prăjire, se scot pe un şervet absorbant, pentru a îndepărta surplusul de ulei.

Servim cu mujdei de usturoi sau cu sos de iaurt şi usturoi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si