Dovlecei pane cu usturoi. Simplu de preparat și extrem de delicioși

Dovlecei pane. Vă prezentăm o rețetă ușoară și delicioasă! iată cum se prepară cei mai buni dovlecei pane.

Author: R.B. sâmbătă 11 aprilie 2020 , 10:28

Dovlecei pane
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

    Dovlecei pane. De ce ai nevoie:

    Un dovlecel crud
    ulei
    100 gr făină
    sare

    Dovlecei pane

    Citeste si: Pilaf sârbesc. Rețetă simplă de post, se face imediat

    Pentru pane:

    Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

    Citeste si: Brigitte Pastramă, distrusă după ce și-a găsit soțul mort în pat. Nu-și poate scoate nici acum din minte ce au vorbit ultima oară- wowbiz.ro

    2 ouă
    făină
    sare
    5 căţei de usturoi zdrobiţi
    sare şi piper după gust

    Citeste si: Sfecla roșie: cum se consumă? Cât de bună este dacă o consumi crudă sau coaptă

    Dovlecei pane

    Dovlecei pane. Cum se prepară:

    Dovlecelul se curăță de coajă, apoi îl tăiem felii şi presăram cu sare. Lăsăm cca 20 min, apoi scurgem zeama.

    Citeste si: Friptură cu cartofi prăjiţi- combinaţia care îţi distruge sănătatea! Avertismentul doctorilor

    Feliile de dovlecel se tamponează cu un şervet uscat şi se trec prin făină. Ouăle se mixează cu sare, piper, usturoiul zdrobit, apă şi făină. Feliile de dovlecel se trec prin compoziţia de pane şi le prăjim în ulei fierbinte, pe ambele părţi.

    Citeste si: 6 greseli grave pe care le faci cand gatesti somon

    După prăjire, se scot pe un şervet absorbant, pentru a îndepărta surplusul de ulei.

    Servim cu mujdei de usturoi sau cu sos de iaurt şi usturoi.


    Abonează-te pe


    Partenerii nostri
    Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
    Te-ar putea interesa si