Dovlecei pane cu usturoi. Simplu de preparat și extrem de delicioși
Dovlecei pane. Vă prezentăm o rețetă ușoară și delicioasă! iată cum se prepară cei mai buni dovlecei pane.

In articol:
Dovlecei pane. De ce ai nevoie:
Un dovlecel crud
ulei
100 gr făină
sare
Citeste si: Pilaf sârbesc. Rețetă simplă de post, se face imediat
Pentru pane:
Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri
2 ouă
făină
sare
5 căţei de usturoi zdrobiţi
sare şi piper după gust
Citeste si: Sfecla roșie: cum se consumă? Cât de bună este dacă o consumi crudă sau coaptă
Dovlecei pane. Cum se prepară:
Dovlecelul se curăță de coajă, apoi îl tăiem felii şi presăram cu sare. Lăsăm cca 20 min, apoi scurgem zeama.
Citeste si: Friptură cu cartofi prăjiţi- combinaţia care îţi distruge sănătatea! Avertismentul doctorilor
Feliile de dovlecel se tamponează cu un şervet uscat şi se trec prin făină. Ouăle se mixează cu sare, piper, usturoiul zdrobit, apă şi făină. Feliile de dovlecel se trec prin compoziţia de pane şi le prăjim în ulei fierbinte, pe ambele părţi.
Citeste si: 6 greseli grave pe care le faci cand gatesti somon
După prăjire, se scot pe un şervet absorbant, pentru a îndepărta surplusul de ulei.
Servim cu mujdei de usturoi sau cu sos de iaurt şi usturoi.


