Drama neștiută a lui Nicușor Iordan, cântărețul acuzat că a abuzat de fiica lui Aurelian Preda! Ce s-a întâmplat cu el când avea 11 ani?

Nicușor Iordan, interpretul acuzat de fiica lui Aurelian Preda că ar fi agresat-o sexual, a trăit la rândul lui o dramă care i-a marcat copilăria.

Author: Radu Constantin miercuri 24 iulie 2019 , 08:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nicușor Iordan a vorbit o singură dată despre drama lui, iar asta s-a întâmplat în emisiunea pe care prietenul său, Aurelian Preda, o prezenta la Etno TV.

Iordan a povestit atunci că a fost marcat de divorțul părinților lui și că și-a convins mama să se împace cu tatăl lui abia pe patul de spital. Iordan avea doar 11 ani când a început coșmarul.

”Tatăl meu, dintr-un om exemplar, inexplicabil, a venit într-o zi și a spus că el nu se mai duce la serviciu. (...) Mama, din păcate, a trebuit să se despartă de tatăl meu. Acest divorț mi-a marcat viața. Pe patul de spital, mama a acceptat, la rugîmintea mea, să se împace cu tata... Era prea târziu”, a povestit Nicușor Iordan la Etno TV.

Ulterior, la 14 ani, Nicușor Iordan a intrat ”în câmpul muncii”.

”La 14 ani m-am angajat cu jumătate de normă în cadrul grupului ”Teleormanul” condus de regretatul Liviu Vasilică”, a mai spus Nicușor în cadrul aceleliași emisiuni.

Nicușor Iordan recunoaște că fiica lui Aurelian Preda i-a făcut plângere la Parchet

Nicușor Iordan se confruntă acum cu cea mai dură acuzație venită chiar din partea fiicei celui mai bun prieten al său. Anamaria Rosa Preda îl acuză că a agresat-o, însă Iordan respinge acuzațiile. Cântărețul a recunoscut că există o plângere penală depusă la parchet pe numele lui. Pe de altă parte, el spune că o va da în judecată pe nașa Anamariei, după ce aceasta a ieșit cu declarații la adresa lui.

Citeste si: Confidenta lui Aurelian Preda, amenințată după dezvăluirile făcute despre artist! ”Satana de la Roma”, somată să se oprească

Citeste si: Singurele imagini de la ziua de naștere a fiicei lui Aurelian Preda! Ce a făcut Anamaria la împlinirea a 19 ani?

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda, șocată de moartea reginei telenovelelor! Anamaria a povestit că a întâlnit-o pe Edith Gonzalez

”Știu, veti spune: "vai, există o plângere penală depusă la un parchet, deci e vinovat". Și uite cum aducem sala de judecată la tv, moderatorul devine grefier de ședinta, judecători- toți invitații aleși. Nici pe departe lucrurile nu stau așa! Am precizat că nu mă simt vinovat de acuzațiile aduse, nu am crezut că va fi necesar să intervin din nou.
Iar legat de ultima emisiune, cel mai probabil doamna va ajunge într-o sală de judecată adevarată nu cea dintr-un studio de televiziune. Vă doresc zile liniștite, îmi doresc să reflectați asupra acestor opinii prezentate cu tam-tam, nici pe departe informații. Doamne ajută”, a scris Nicușor Iordan pe contul lui de socializare. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si