Ducesa de Cambridge arata senzational! Kate Middleton este insarcinata cu al treile copil
Life

Ducesa de Cambridge arata senzational! Kate Middleton este insarcinata cu al treile copil

V.P.
18 ian 2018

La fiecare aparitie a sa, Ducesa de Cambridge starneste admiratia tuturor. Insarcinata cu cel de-al treilea copil, sotia Printului William al Marii Britanii se dovedeste a fi extrem de activa si stralucitoare.

Insarcinata cu al treilea copil, Ducesa de Cambridge a reusit sa  starneasca curiozitatea britanicilor. Daca pana acum, tinutele purtate de catre sotia Printului William  in perioada sarcinii, erau unele in nuante sobre, de aceasta data, frmoasa   Kate, aflata intr-o vizita la Coventry s-a afisat , cu un palton de culoare ... roz.  O tinuta pe care a mai purtat-o in martie 2015  pe vremea cand era  gravida cu printesa Charlotte.Paltonul roz  le-a dat imediat de gandit britanicilor. Acestia au inceput sa se intrebe  daca nu cumva, acesta  este un semn precum cel de-al treilea copil al cuplului regal  ar fi  ... fetita. Ei bine, sigur nu se va stii acest lucru decat in momentul nasterii, care se preconizeaza a avea loc in luna aprilie.

Anul acesta, ducesa de Cambridge a facut furori  si in momentul  cand a condus-o pe mezina familiei, Printesa Charlotte, pentru prima data  la gradinita. Atunci,mandra mamica a aratat spectaculos intr-un palton de culoare inchisa la care a asortat o esarfa rosie.
 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook