Ducu Darie, miracol după moarte! Ce mesaj a transmis marele regizor mort

Marele regizor Ducu Darie a murit pe 18 septembrie, la doar 60 de ani, vestea dispariției sale șocând pe mulți. Regizorul era bolnav de câțiva ani de ciroză, iar de câteva luni organismul lui era tot mai slăbit.

C.L., marți 01 octombrie 2019 , 08:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Actrița Oana Pellea, bună prietenă cu Ducu Darie a fost marcată profund de moartea acestuia. A avut și o reacție dureroasă la adresa conducerii Teatrului Bulandra, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul marelui regizor. Oana Pellea a fost supărată că pe teatru nu a fost pusă o pânză neagră, ca semn de doliu.

Însă tot Oana Pellea a fost martora unei magii, a unui miracol, pe care l-a pus pe seama prietenului său mort, Ducu Darie. S-a întâmplat săptămâna trecută, chiar înainte ca actrița să plece într-un turneu internațional. O pană de curent a afectat  centrul Capitalei și a dat peste cap piesa de teatru „Scaunele” care s-a jucat joi seară în beznă la Teatrul Bulandra, după cum a mărturisit actrița Oana Pellea. Ea pus totul pe seama ”unui semn” trimis de marele regizor Ducu Darie.

Citeste si: Oana Pellea e revoltată că teatrul condus de Ducu Darie nu a arborat doliu după decesul regizorului! Actriţa a aprins o lumânare pentru amicul ei, în timpul piesei în care a jucat!

”Ceea ce s-a întâmplat astă-seară ține de miracol și de magie, cu asta se ocupa Ducu, ce atingea devenea magie. Astă-seară, după 10 minute după ce a început spectacolul a căzut lumina și am jucat în beznă tot spectacolul, cu partenerul meu excepțional, Răzvan Vasilescu, luminați de două lumânări care mai existau în Teatrul Bulandra și de telefoanele spectatorilor. A fost magic! E doliu în teatrul românesc și Ducu a stins lumina tot spectacolul și Dumnezeu să-l țină în lumină”, a spus Oana Pellea la scurt timp după ce s-a încheiat spectacolul, chiar din cabina sa de la teatru, unde revenise lumina, tot ca prin miracol.

Citeste si: VIDEO | Clipe sfâșietoare la înmormântarea lui Ducu Darie! Imaginile durerii de la Cimitirul Bellu

Oana Pellea jucat la Bulandra în beznă, după moartea lui Ducu Darie și înainte de a pleca într-un turneu internațional

Apoi, Oana Pellea a făcut o mărturisire emoționantă: “Am facut public acest mesaj din trei motive: Ca sa va rog sa i aprindeti o lumanare lui Ducu. Pentru a multumi public exceptionalilor spectatori din aceasta seara, tehnicienilor ce ne au ajutat cu lumini improvizate si lumanari. Pentru a depune marturie ca MAGIA lui Ducu continua si din partea cealalta a oglinzii...iertati-mi lacrimile ...”, este mesajul actriței Oana Pellea.

Citeste si: Oana Pellea, după moartea lui Ducu Darie: "Drum bun. Ne mai întâlnim noi... şi... te iubesc!"

Duminică seară, Oana Pellea a avut spectacol la Londra și a fost extrem de încântată de cum a fost primită. A fost un spectacol care s-a jucat cu sala plină, iar lumea a stat la coadă la intrarea în teatru.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si