Schitul Lacu, una dintre cele mai vechi vetre monastice românești de pe Sfântul Munte, strânge laolaltă peste 300 de ani călugării români care ridică, în fiecare secundă, rugăciuni către cer, iar prin dantela de nori ce înconjoară așezarea se ascund chiliile în care călugării își duc viața într-un ritual vechi de mii de ani.

Prin intermediul „Asta-i România!” îi vom cunoaște pe starețul Pimen Vlad și pe părintele Teologos.

Aici, la Schitul Lacu, este locul din care vin către noi cele mai puternice rugăciuni, sfaturi, vorbe, pilde, pe care ne dorim să le auzim.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Citește și: O dronă militară s-a prăbușit în Insula Mare a Brăilei. Zeci pe polițiști și jandarmi au izolat perimetrul

Tot duminică, la „Asta-i România!” aflăm și povestea lui Raducu, copilul de numai 2 ani, dispărut timp de 25 de ore, la granițele micuței localități din Botoșani. Din fericire, Răducu s-a întors în brațele părinților viu și nevătămat, iar localnicii vorbesc despre un miracol, în vreme ce familia spune că micuțul ar fi fost păzit de un lup în pădure, un animal cu rol de înger păzitor.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție „Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si