Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Povara inocenţilor

”Asta-i România”, emisiunea de reportaje prezentată de Mihai Ghiță, va invită duminică, de la ora 14:30 să îl cunoașteți pe Răzvan, o minune de copil pe care viața l-a încercat mult prea greu și i-a dat o povară greu de dus, și pentru un om mare.

Author: Ana-Maria Costea vineri 30 septembrie 2022 , 15:15

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Povara inocenţilor

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Povara inocenţilor

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Durerea este zi de zi parte din viață băiatului de numai 10 ani. Când avea cea mai mare nevoie de ea, băiatul și-a pierdut mama și, ca într-un blestem, la numai o lună de la înmormântare, casa i-a fost mistuită de foc. Trezit în cel mai negru coșmar, copilul și-a găsit refugiu în brațele bunicii și în “casa lui Dumnezeu”.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Deși Comisia Europeană recomandă dușul în doi, românii sunt campioni la spălat la lighean

Crescut împreună cu fratele mai mic doar de mama, după ce părinții s-au separat, Răzvan s-a maturizat înainte de vreme din cauza nenorocirilor care l-au lovit fără milă. Bunica e cea care le alina acum celor doi frați suferințele, care le șterge lacrimile de pe obraz și care are grijă de ei. Cinci suflete trăiesc într-o singură cameră, bucătăria, care le este acum, în prag de iarnă, adăpost. În rest, totul s-a făcut scrum. Mai puțin o fotografie din care le zâmbește chipul fericit al mamei.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Casa în care becul nu s-a aprins niciodată

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție ”Asta-i România”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si