În urmă cu un an, o mamă își pierdea fiul. Acesta, un adolescent în vârstă de 19 ani, a fost înjunghiat pe stradă, în timp ce mergea, de un bărbat care s-a dovedit a fi schizofrenic. Familia ucigașului i-a trimis mamei victimei o scrisoare, dar femeia nu a putut să o deschidă din cauza durerii, informează presa străină mirror.co.uk.

Fiul lor i-a ucis copilul, iar ei i-au trimis o scrisoare: "Nu există iertare" 

În urmă cu un an, pe 13 iunie 2023, Barnaby Webber a fost înjunghiat pe stradă de un bărbat care a fost considerat schizofrenic din punct de vedere medical. 

Citește și: "Ultimul selfie împreună"- Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriul make-up artistei

Barnaby

[Sursa foto: Capturi video Mirror.co.uk]

Barnaby avea 19 ani când a fost omorât fără motiv. Acesta se afla pe trotuar când a fost înjunghiat de tânărul care fugea de poliție la momentul tragediei.

Mama lui Barnaby nu a putut trece peste acea zi. Femeia își plânge și acum copilul și acceptă cu greu realitatea, de când el nu mai este. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

„Ultimele 12 luni au fost ca și cum ai fi într-un univers alternativ. Totul în viața noastră normală s-a schimbat complet. Vorbesc despre lucruri, am experimentat lucruri și trebuie să fac lucruri pe care nu le-aș fi înțeles niciodată înainte de 13 iunie anul trecut. A fost clasificat drept un eveniment catastrofal de viață de către specialiști și înțeleg perfect asta, pentru că a fost în toate modurile posibile.

Familia noastră a fost complet distrusă. Știu că nu voi mai fi niciodată aceeași persoană. Vreau să spun într-o zi că mă simt fericită sau să cred că pot avea din nou bucurie. Cel mai greu este că în acest moment nu am capacitatea nici să mă gândesc cum ar fi o viață normală, așa cum a fost înainte. Nimeni nu ar trebui să-și îngroape copilul. Au trecut 12 luni în care ne confruntăm constant cu aceste dureri îngrozitoare”, a spus mama lui Barnaby, potrivit aceleiași surse.

Mama adolescentului ucis a mărturisit că familia criminalului i-a trimis o scrisoare, un e-mail. Din cauza durerii, femeia a declarat că nu are puterea și curajul necesar de a citi conținutul, chiar dacă a trecut un an de la tragedie.

Citește și: Soțul Ancăi Molnar, mesaj de adio în ziua înmormântării: ”Iubirea noastră, ne rugăm să ne veghezi mândră din ceruri”

Femeia a mai declarat că nu îi poate ierta pe părinții criminalului fiului ei. Aceasta consideră că ei sunt vinovați pentru moartea lui Barnaby.

„Am primit o scrisoare de la familie, scrisă, cred, în numele părinților și al fratelui. Nu am putut să o citesc. Este acolo în căsuța de e-mail. Cunosc conținutul, o privire de ansamblu... Din câte am înțeles, nu își asumă nicio responsabilitate. Aceștia dau vina pe autorități și eșecurile agenției.

Mă gândeam că o voi citi probabil după ce aniversarea va fi trecută. Ceea ce nu vreau să fac este să provoc mai multă furie asupra mea. Nu am nicio compasiune pentru familia Calocane. Mama lui nu și-a pierdut fiul. El încă trăiește și respiră. El este încă acolo. Nu mă pot gândi prea mult la ei. Din cauza venirii familiei Calocane în Marea Britanie când avea 16 ani, fiul meu nu mai trăiește. Nu aș avea încredere în mine să fiu lângă ei în acest moment. Nu vreau să mă uit la fețele oamenilor care au adus acest monstru pe lume. Sună îngrozitor, dar asta cred. Respect pe deplin membrii familiei altor victime care au reușit să-i ierte pe autorii crimelor odioase, dar nu pot și nu voi face. Nu există iertare. Am atât de multă furie față de ei”, a spus mama lui Barnaby, potrivit aceleiași surse.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ- radioimpuls.ro

Cel care l-a ucis pe Barnaby i-a omorât și prietena care îl însoțea, pe Grace. Potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, după ce i-a ucis pe aceștia, bărbatul l-a ucis și pe paznicul unei școli. 

Cele trei victime

[Sursa foto: Capturi video Mirror.co.uk]

Cazul șocant a avut loc în Marea Britanie pe 13 iunie 2023. Autoritățile continuă ancheta în acest caz, iar criminalul celor trei este considerat schizofrenic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si