Durerea unui tată! Și-a îngropat ambele fete răpuse de droguri

Edward McKay, un bărbat din Belfast, Irlanda de Nord, și-a îngropat două dintre cele trei fiice la un interval de doar trei săptămâni.

A.N.C, vineri 10 mai 2019 , 18:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 Ambele au murit din cauza dependenței de droguri.

Geraldine, 30 de ani, a murit pe 11 aprilie, iar Bridget, 27 de ani, a murit pe 4 mai.

Cele două erau cunoscute pentru consumul de droguri. Acestea devenind dependente în urmă cu 14 ani, atunci când mama lor a murit.

"Am încercat tot ce a ţinut de mine să le salvez. Am mers cu Bridget să o internez într-un centru şi nu mi-au dat voie. Au zis că ori nu este din zona lor, ori au considerat că nu este suficient de afectată, ori, ce m-a durut cel mai tare, mi-au zis că o pot programa abia peste şase luni. Ştiam că nu mai putem aştepta atât.

Citeste si: Tânără de 24 de ani, moartă după ce a fost mușcată de un câine

Atunci a fost momentul în care Bridget a încercat să-şi pună capăt zilelor. Refuzată de toţi, deşi o vedeau cum le cere ajutorul în genunchi, a sărit printr-un geam de la etajul 3 şi s-a rănit grav. Nici măcar aşa nu au primit-o, spunând că a devenit prea periculoasă.

Atunci am decis să încerc să o ţin cu forţa în casă, împotriva voinţei ei, fiind convins că nimeni din exterior nu o mai poate ajuta. Am crezut că poate astfel scapă de dorinţa de a consuma heroină", a declarat, cu lacrimi în ochi, tatăl celor două fete.

Însă moartea prematură a lui Geraldine a afectat-o şi mai mult pe Bridget, care a început să consume şi mai multe droguri. Aceasta a murit la scurt timp după sora sa.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si