Va vine sa credeti sau nu, dar aceasta superba femeie cu plete de sirena si  un trup demn de invidiat, este cea mai sexy bunicuta din lume si are  60 de ani. Yazemmenah Rossi este fotomodel de mai bine de zece ani si se pare ca detine secretul tinerii fara batranete.

Desi refuza sa-si vopeaseasca parul care i-a albit in intregime, Rosii primeste oferte peste oferte din partea celor mai in voga firme. 
Toate marile reviste de moda preiau fotografiile ei, mai ales ca nu au urma de retus.

Nu s-a supus niciodata operatiilor estetice, insa se mentine in forma si isi pastreaza tineretea cu cateva trucuri: o dieta sanatoasa, yoga si... multa iubire.

Si daca am reusit sa facem bunicutele invidioase, este momentul sa starnim curiozitatea... bunicilor.  

Daca la varsta lui, multi prefera sa aiba grija de nepotii lor si isi pun pensia deoparte, Deshun Wang face ravagii pe podiumurile de moda si obtine cele mai banoase contracte. Mai mult, se poate madri cu faptul ca e trecut de 80 de ani.

La 80 de ani le da clasa tinerilor de 20 de ani in prezentarile de moda. Face show pe podium si adora tinutele extravagante ale marilor designeri. Unde mai pui ca a inceput sa mearga la sala abia la 40 de ani, iar culturism face de la 70!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si