Ea este femeia cu care se iubea Gheorghe Dincă. Ioana e înalta, subțire și cu ochelari

George Răzvan, vecinul lui Gheorghe Dincă, a povestit că bărbatul care a terorizat o țară întreagă era vizitat de o femeie și chiar a cunoscut-o.

A.N.C, duminică 11 august 2019 , 12:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Prima apariție a Ioanei

Femeia în cauză se numește Ioana și că a apărut în viața lui Dincă după plecarea soției de acasă. A fost văzută pentru prima oară în curtea lui Dincă, de către vecinul George. ”Am văzut o singură femeie. Una Ioana. Soțul ei ar fi murit și avea un copil de 18 ani. Era înaltă, subțirică și cu ochelari negri.”, a spus vecinul și prietenul lui Dincă.

Gheorghe Dincă îşi bătea soţia constant

Surse din anchetă au dezvăluit noi informaţii din dosar, care conturează şi mai bine profilul psihologic al suspectului Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani.La dosar se află mărturia terifiantă a soţiei lui Dincă, femeia susținând că individul o bătea foarte des.

Suspectul a fost misogin cu femeile din echipa de investigaţie, pe toată durata anchetei. Ba mai mult , felul în care mecanicul auto a povestit despre violarea şi omorârea celor două fete „arată că Dincă nu consideră femeile decât un obiect al plăcerii masculine”.

Gheorghe Dincă a recunoscut două crime

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si