Echipa Stirilor Kanal D a surprins un politist parcand pe pista de biciclisti. Reactia agentului este halucinanta

Sa faci ce zice politistul, nu si ce face politistul! Echipa Stirilor Kanal D a surprins imagini care nu ar trebui sa existe. Mai mult, reactia unuia dintre agenti este naucitoare!

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D vineri 07 aprilie 2017 , 19:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De ce politistul din imagine da bir cu fugitii?  Oare abia dupa ce vede camera de filmat realizeaza ca l-am prins pe picior gresit?

- Ati parcat masina politiei unde e pista de biciclete? Haideti sa mergem in sediul politiei.

Ia uitati, un bicilist! Altcineva care nu merge pe pista de bicilete.

- Buna ziua, pe mijlocul asflatului, toata lumea! Domnisoara! E institutie publica. Aratati-mi un loc de parcare amenajat aici.

Asadar, exista si o explicatie! Doar ca unde-i lege nu-i tocmeala. Sau sau cel putin nu ar trebui sa fie, nu-i asa, domnule politist?

-Nu-i nicio problema, platesc amenda. Nu-i nicio problema. Platiti amenda, da? Da, da. Da.

Ascultati-l cu atentie! Agentul e dispus sa plateasca amenda pe care ar trebui sa o ia de la colegi. Doar ca, un minut mai tarziu, isi schimba declaratia:

-Dumneavoastra stiti ca ati gresit cand ati parcat maisna politiei acolo. Dar nu e masina mea. Probabil colegii de la post au parcat masina.

PISTE PENTRU MASINI?

- Noi mergem pe mijlocul asflatului.

Ia uite-l si pe domnu`. Domnu`, pista de biciclete... Nu mergem pe ea? Mergem, dar ar trebui... Uite, politia! De ce le lasa aici?

Biciclistii din Dabuleni sunt foc si para. Si pe buna dreptate! In timp ce masinile zac parcate pe pistele de biciclete, ei trebuie sa mearga pe sosea. Unde mai pui ca primaria a pus carul inaintea boilor. In loc sa faca strazile, a facut intai traseul pentru cei pe doua roti.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si