Ei sunt părinții biologici ai lui Mario Fresh, Faimosul de la Exatlon

Mario Fresh se numără printre cei 10 Faimoși care vor concura în sezonul 3 Exatlon.

M. P., miercuri 09 ianuarie 2019 , 13:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tânărul a devenit cunoscut după ce a fost luat sub aripa protectoare a lui Alex Velea. Alături de Lino, Mario a debutat în muzică și s-a bucurat de un mare succes. Însă puțini sunt cei care știu povestea de viață a tânărului artist.

Mario este din Iași și atunci când a venit în București a stat în casă alături de Antonia și Alex Velea, care s-au ocupat de el și de educația sa. Alex și Mario se cunosc din anul 2008. De atunci au rămas prieteni, iar artistul a ținut o legătură strânsă cu părinții lui Mario. În 2014, Alex Velea a luat decizia de a-l "adopta" pe Mario, mai ales că acesta își dorea să facă liceul în București.

În tot acest timp, Mario nu a apucat să-și vadă părinții prea des și a comunicat frecvent cu ei pe rețelele de socializare.

Anii au trecut, iar Mario se bucură de un succes răsunător în cariera artistică. Acum tânărul se pregătește să intre în cea mai strânsă competiție: Exatlon Sezon 3. Artistul se luptă alături de alți 9 Faimoși și 10 Războinici pentru marele premiu. Emisiunea Exatlon începe la Kanal D, sâmbătă, 12 ianuarie, la ora 20:00.

Te-ar putea interesa si