Singurele masini care reusesc cu greu sa urce pana la aceste familii uitate de lume si... de oameni, sunt ale copiilor celor ramasi, care le mai aduc mancare atunci cand pot.

Satul Bucicani este la 25 de kilometri de oras, dar pentru a ajunge acolo trebuie sa mergi printre dealuri.

Drumul este anevoios, iar cand ploua este imposibil de parcurs. Cand vor sa ajunga in comuna, oamenii sunt nevoiti sa mearga pe jos aproape doua ore.



Din cauza aceasta, tinerii nu s-au mai intors in sat. S-au stabilit la oras sau in satele invecinate si vin doar ca sa le aduca cele necesare parintilor ramasi izolati.


In Bucicani nu exista decat 2-3 televizoare. Oamenii afla noutatile de la radio, dar spun ca nici un simt nevoia sa stie ce se intampla in tara. Si-au pierdut speranta ca vor fi ajutati.

Acum... vine iarna! Izolati de lume, acesti oameni vor sta aici, in varful dealului, pana se va topi zapada. Oare va ajunge vreun poltician vreodata la ei??!!!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si