Din pacate pentru cel poreclit “Lordul”, iesirea din puscarie nu a fost de bun augur. El a avut de platit despagubiri de 328.440 de lei, prejudiciu de pe urma transferurilor dubioase efectuate in tinerete, la care s-au adaugat si cheltuieli de judecata de 65.000 de lei. Si-a dat apartamentul din Bucuresti, dar pentru a recupera datoria,  Fiscul i-a scos la vanzare si locuinta de trei camere din Bistrita, acolo unde statea de-o viata.
Ca dracul sa fie si mai negru, i s-a pus poprire pe pensie, una de 2.000 de lei lunar.

Terminat si ramas fara bani si casa, Padureanu a fost salvat, initial, de o nepoata, care achizitionase apartamentul din Bistrita, pus la bataie printr-o licitatie publica. Femeia i-a permis fostului presedinte de locuiasca acolo, insa cu conditia sa isi plateasca utilitatile. In acel moment, in ajutorul omului de fotbal a sarit Gino Iorgulescu, presedintele LPF, care a decis sa ii dea, lunar, 6000 de lei, pentru intretinere si medicamente.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din pacate, ieri, Jean Padureanu a pierdut lupta cu moartea! Macinat de boli si de un cancer la ficat, cu metastaze, barbatul a incetat din viata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si