El este preotul pedofil care a batjocorit mai multi copii in timp ce acestia erau intr-o tabara - Cine este si ce pedeapsa a primit - Oribil

Cazurile de pedofilie incep sa iasa la lumina nu numai in Romania, dar si in alte tarii ale lumii. Trist este ca multi dintre cei care isi indeplinesc fanteziile cu minori sunt oameni respectati in societate.

C.I.P., miercuri 17 ianuarie 2018 , 15:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe modelul cazului politistului Eugen Stan, si rusii s-au confruntat in trecut cu o problema de pedofilie, iar cel care a batjocorit mai multi copii intr-o tabara a fost chiar un preot respectat in comunitate si care lucra pentru o asociatie de orfani.

Gleb Grozovski a intretinut relatii sexuale cu mai multi minori, in 2013. El a siluit copiii in timp ce se afla cu ei intr-o vacanta organizata in Grecia. Grozovski colabora cu o organizatie pentru orfani, organizatie patronata de fostul fotbalist rus, Andrei Arsavin.

Imediat dupa ce s-a aflat de teribila fapta a preotului, acesta a fost condamnat la 14 ani de exil, in lagar, iar in urma cu doi ani, in 2015, el a fost extradat in Israel.

Cazul lui a ingrozit Rusia in perioada respectiva. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si