El este preotul pedofil care a batjocorit mai multi copii in timp ce acestia erau intr-o tabara - Cine este si ce pedeapsa a primit - Oribil
Social

El este preotul pedofil care a batjocorit mai multi copii in timp ce acestia erau intr-o tabara - Cine este si ce pedeapsa a primit - Oribil

C.I.P.
17 ian 2018

Cazurile de pedofilie incep sa iasa la lumina nu numai in Romania, dar si in alte tarii ale lumii. Trist este ca multi dintre cei care isi indeplinesc fanteziile cu minori sunt oameni respectati in societate.

Pe modelul cazului politistului Eugen Stan, si rusii s-au confruntat in trecut cu o problema de pedofilie, iar cel care a batjocorit mai multi copii intr-o tabara a fost chiar un preot respectat in comunitate si care lucra pentru o asociatie de orfani.

Citeste si: Marturia cutremuratoare a logodnicei lui Victor, primul roman care a “invadat” Marea Britanie, dupa moartea acestuia: “La volan se afla altcineva. Nu cred ca el a provocat accidentul”

Gleb Grozovski a intretinut relatii sexuale cu mai multi minori, in 2013. El a siluit copiii in timp ce se afla cu ei intr-o vacanta organizata in Grecia. Grozovski colabora cu o organizatie pentru orfani, organizatie patronata de fostul fotbalist rus, Andrei Arsavin.

Citeste si: Incredibil! Cum a fost "pedepsita" de medici femeia din Botosani care a facut sex cu sotul pana i s-a facut rau

Imediat dupa ce s-a aflat de teribila fapta a preotului, acesta a fost condamnat la 14 ani de exil, in lagar, iar in urma cu doi ani, in 2015, el a fost extradat in Israel.

Cazul lui a ingrozit Rusia in perioada respectiva. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook