Lidia Hulubaru -  Mama mea a avut coloana desprinsa ca un paianjen si doctorul i-a spus: poti sa-ti vinzi si casa, nu va putem salva. Cu plante, cu radacini, traieste si in ziua de azi si a crescut 9 copii.

Este, oare, posibil ca acest om sa salveze de la boala trupuri pe care specialistii le declara pierdute?! Despre el, oamenii spun ca are leacuri care scot orice suferind din ghearele mortii.

Pe cat de straniu suna, pe-atat de reale par povestile celor care l-au intalnit pe.. vraciul din Ivesti!



Tatal meu a avut o rana la picior si medicii de la Galati au vrut sa-i taie piciorul. Tatal nu a vrut. A zis: merg acasa la copii sa le spun si a mers la dl Nicu Micu si l-a facut bine la picior. I-a dat creme si l-a facut bine la picior.  

Planta este foarte buna, foarte buna si merge bine.

Toata Moldova il stie, dar nu dupa numele din buletin. I se spune Nicu' Micu si desi profesia lui e de mecanic, barbatului i s-a dus vestea c-ar cunoaste tainele leacurilor din plante.

Radacina de macrisul iepurelui. Asta este buna pentru cancer pulmonar. Planta se gaseste foarte greu, dar se face tincture si se iau picaturi.


Aici e marul lupului. E inflorita. Eu o data am recoltat-o. E buna pentru clisme, boala de colon, fisuri anale, hemoroizi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro



Sub forma de unguente, tincturi si ceaiuri, retetele lui Nicu Micu' pleaca de-aici, in toata tara. Vraciul din Ivesti sustine ca leacurile lui vindeca pana si boli necrutatoare.

Emanoil Danaila- Spanzul numai la munte se gaseste. Eu l-am recoltat de acolo. E exact ca un citostatic. Eu le dau bolnavilor despre care cred ca pot duce. Care sunt in ultima faza, nu-i dau ca nu duce.

In podul casei din Ivesti, nea Emanoil are o adevarata comoara, cum o numeste el. Saci cu plante uscate asteapta sa devina tincturi si crčme, iar alte ierburi verzi sunt maruntite si puse la uscat cu grija. Toate sunt adunate de pe campurile din Maramures, Brasov si Valea Oituzului.

Daca ma invita vreun pacient, uitati nu va mint, am costum pus acolo, sotia aici. Ne ducem la om.

In vreme ce in alte tari fac descoperiri salvatoare in medicina, la Ivesti, in judetul Galati vraciul tine locul medicului. Chiar daca puterea plantelor este uneori mai mare decat cea a medicamentelor, nu va incredeti in cei care pretind ca le cunosc misterele. Nimeni nu va poate oferi garantia vindecarii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si