Elena Basescu s-a mutat cu copiii ei in afara Bucurestiului. Cum arata noua ei casa

Elena Băsescu merge mai departe! La 36 de ani, mamă singură, fiica fostului preşedinte ia viaţa în piept! S-a mutat cu cei mici în afara Bucureştiului, şi-a luat un job nou. Cu toate astea, are timp şi pentru un pictorial în rol de mamă perfectă! ##VIDEO3304

Editor: Viorela Precupas luni 07 noiembrie 2016 , 18:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cine spune ca viata dupa divort este un chin, sa ia aminte la Elena Basescu. La trei luni dupa separarea de Bogdan Ionescu, fiica fostului presedinte pare ca si-a gasit echilibrul. A reusit sa construiasca un nou camin pentru Sofia si Traian Junior.

Copiii sunt cu siguranta sursa de energie pentru orice mama. 
Elena Basescu radiaza cand este alaturi de cei mici. In noua casa, un perete intreg este dedicat fotografiilor cu Sofia si Traian Junior. Si bunicii sunt prezenti la loc de onoare. Noua casa a Elenei Basescu pare, de altfel, special construita pentru copii: are o bucatarie spatioasa si o curte din care nu lipseste casuta de joaca.

Ca sa inchida probabil gurile celor care spun ca nu si-ar fi revenit dupa despartirea de Bogdan Ionescu, mezina familiei Basescu a facut o sedinta foto in noul rol: mama singura cu doi copii! Atenta la toate detaliile, Elena Basescu a avut grija atat de tinutele copiilor, cat si de vestimentatia sa.
S-a schimbat de nu mai putin de 4 ori  in timpul sesiunii foto!

Desi e mama singura, Elena Basescu merge si la serviciu. Este angajata la Camera de Comert, unde are un salariu de 3000 de lei. Probabil ca a mai facut niste economii in euro, cand castiga 7 000 de euro la Parlamentul European, ca altfel nu stim cum s-ar fi descurcat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si