Elena Udrea a plans cand a aflat sexul bebelusului!

Elena Udrea a aflat ieri sexul bebelusului sau. Dupa ce a trecut prin momente grele, pierzand unul dintre gemeni, Elena Udrea a plans ieri de bucurie cand medicii i-au dezvaluit sexul bebelusului.

A.S., vineri 04 mai 2018 , 13:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Elena Udrea a primit ieri de la medici o veste extraordinata. in urma unei vizite la ecograf, medicul i-a dezvaluit sexul bebelusului, iar fosta politiciana s-a emotionat intr-atat de tare, incat a plans. ”Elena si Adi sunt foarte fericiti, sarcina decurge bine si au aflat ca vor avea o fetita”, a declarat, in exclusivitate pentru Click!, o sursa apropiata cuplului. 

El a explicat ca solicitarea acestui statut a fost facuta in baza Conventiei ONU pentru refugiati din 1956, ratificata si de Romania.

"O protejeaza de eventuale cereri de extradare. Este dreptul dumneai sa beneficieze de dreptul la aparare, sa aiba ultimul cuvant. Am solicitat ca audierea sa fie facuta prin mijloace tehnice la distanta.", a mentionat avocatul Veronel Radulescu, care a precizat ca a si solicitat audierea clientei sale prin mijloace tehnice la distanta sau prin comisie rogatorie, conform Constitutiei si legilor in vigoare, aceasta beneficiind de toate atributele dreptului la aparare.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si