Elena Udrea şi Alina Bica scot asul din mânecă. Ce s-a întâmplat azi în Costa Rica

Apărătorii celor două s-au prezentat din nou în faţa magistraţilor şi sustin că sentinţa care a stat la baza solicitării extrădării a fost anulată în România, iar acesta ar fi un motiv întemeiat pentru a le elibera pe cele două.

E. V., luni 19 noiembrie 2018 , 13:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Elena Udrea şi Alina Bica nu se lasă. După ce magistraţii din Costa Rica au respins al doilea recurs formulat de avocaţi, cele două nu vor să se lase păgubaşe.

Conform Bugetul, apărătorii celor două s-au prezentat din nou în faţa magistraţilor şi sustin că sentinţa care a stat la baza solicitării extrădării a fost anulată în România, iar acesta ar fi un motiv întemeiat pentru a le elibera pe cele două.

Totuşi, acest recurs se află, încă, în faza incipientă, iar documentele depuse de apărători urmează să fie analizate de magistraţii de la Instanţa Supremă costaricană, informează site-ul jurnalistei Amelia Rueda.

Veronel Rădulescu, avocatul din România al Elenei Udrea, a trimis şi el documente din dosarul de aici, pentru a sprijini demersurile din Costa Rica. „Eu nu ştiu nimic în legătură cu vreo vizită a avocaţilor din Costa Rica în România. Avocaţii din Costa Rica n-aveau cum să ridice din România decizia Curţii Constituţionale, ci doar comunicatul care a fost transmis de Curtea Constituţională privitor la minuta deciziei. Că va fi utilizată această minută în apărarea ei, în Costa Rica, este firesc să fie aşa. Sigur că decizia Curţii, la final, va fi aceasta. Pe noi ne interesează în amănunt şi motivarea deciziei Curţii Constituţionale, pentru că aşa putem să apreciem şi să înţelegem asupra modului în care vom acţiona în continuare în justiţia din România.

De acţiunile din Costa Rica nu mă ocup eu. N-am făcut altceva decât să sprijin demersurile de acolo, prin transmiterea unor documente din dosar, documente care există la dosarul de condamnare”, a declarat Veronel Rădulescu.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Anunțul momentului pentru toți românii! Se schimbă vârsta de pensionare! Ce persoane... Anunțul momentului pentru toți românii! Se schimbă vârsta de pensionare! Ce persoane pot ieși la pensie mai devreme
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si