Elevii romani au obtinut doua medalii de aur si doua medalii de argint la Balcaniada de Informatica pentru seniori, de la Chisinau

Elevii romani au obtinut doua medalii de aur si doua medalii de argint la a XXV-a editie a Balcaniadei de Informatica pentru seniori, care s-a desfasurat la Chisinau, in perioada 2 - 8 iulie, la concurs fiind prezente 13 echipe din Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Cipru, Grecia, Italia, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Romania, Serbia, Slovenia si Turcia, anunta, luni, Ministerul Educatiei Nationale.

luni 10 iulie 2017 , 14:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Medaliile de aur au fost obtinute de George Chichirim, elev in clasa a XII-a la Colegiul National „Mircea cel Batran" din Constanta si Alex Tatomir, elev in clasa a XI-a la Colegiul National „Nicolae Balcescu” din Braila. Alti doi tineri, Stefan Constantin-Buliga, elev in clasa a XI-a la Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu" din Bucuresti si Theodor Pierre Moroianu, elev in clasa a X-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti, au fost recompensati cu medaliile de argint. Echipa Romaniei a fost coordonata de profesorii Ionel-Vasile Pit-Rada (team leader) si Adrian Budau (deputy team leader).

Competitia a reunit 13 echipe din 12 tari: Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Cipru, Grecia, Italia, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Romania, Serbia, Slovenia si Turcia.

Sursa: News.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si