A scăpat cu viață din elicopterul prăbușit în care au murit 4 oameni, dar s-a sinucis după aceea. Motivul, uimitor

Un supraviețuitor al unui accident de elicopter care a dus la moartea a patru persoane în Marea Nordului și-a luat viața ulterior, potrivit Daily Mail.

R.I., miercuri 02 septembrie 2020 , 13:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Samuel Bull a fost una dintre cele 18 persoane aflate la bordul elicopterului Super Puma L2 care s-a prăbușit în apropiere de aeroportul Sumburgh, Shetland, pe 23 august 2013.

Bărbatul a supraviețuit accidentului și „a încercat curajos să resusciteze un alt pasager”, se arată într-un raport citat de Daily Mail.

Citeste si: Tineri găsiți morți într-un Logan răsturnat pe câmp

După accident Samuel Bull a primit tratament psihiatric regulat pentru tulburarea de stres post-traumatic. Din nefericire, patru ani mai târziu, bărbatul și-a pus capăt zilelor, fiind marcat de tragedia prin care a trecut.

Citeste si: Patron mort într-un accident cu bicicleta. Era unul dintre cei mai bogați oameni din județul Suceava

Samuel Bull a murit în East Dulwich, Londra, la 10 decembrie 2017. O anchetă desfășurată la Londra mai târziu a arătat că moartea sa a avut loc prin sinucidere.

Investigatorul Derek Pyle, care a realizat ancheta, a subliniat importanța existenței „unei alte victime în afară de cele patru care au murit în ziua respectivă, iar moartea sa a fost clar cauzată direct de accident”.

Citeste si: Câți crocodili poți vedea în această imagine?


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si