eMag face angajari. Retailerul cauta 300-400 de oameni, in special specialisti pe zonele de data scientists si business intelligence! Care este salariul

Iulian Stanciu, CEO eMag, a anuntat ca anul acesta compania intentioneaza sa angajeze inca 300-400 de oameni, cautand in special specialisti pe zonele de data scientists si business intelligence.

miercuri 18 mai 2016 , 17:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

“Suntem in proces continuu de talente”, spune Iulian Stanciu, CEO eMag. Compania are in prezent peste 1.000 de angajati.

Salariile sunt destul de atractive. Astfel, un programator eMag are salariu de 7-8.000 de lei, iar sistemul de bonusari variaza de la departament la departament.

“In zona de tech, de exemplu, nu oferim bonusare, intrucat ar fi foarte greu de cuantificat si masurat. Ne bazam pe salariile solide si, de asemenea, de bunavointa angajatilor si capacitatea sefilor de departamente”, explica Iulian Stanciu, potrivit wall-street.ro.

In zonele comerciale, sistemul de bonusari depinde de cat vinde fiecare angajat.

"Avem o angajata, in showroom-ul de la Cluj-Napoca, care reuseste sa vanda garantii extinse, luna de luna, de mii de lei. In cazul garantiilor extinse, marjele noastre de profit sunt mai mari, asa ca putem oferi si bonificatii mai solide. Astfel, ea primeste bonusuri lunare de 3-4.000 de lei, peste salariul ei de baza, de circa 1.500 de lei", spune, zambind, Stanciu.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si
TAGURI
emag