Este halucinant! Ce s-a întâmplat cu tânărul care a publicat filmuleţele cu tânăra măcelărită de iubit într-un apartament din Ploieşti

Cazul tinerei măcelărit de iubit într-un apartament din Ploieşti a şocat o ţară întreagă!

M. P., luni 03 decembrie 2018 , 15:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Povestea terifiantă a ieşit la lumină după ce un tânăr a publicat mai multe filmuleţe cu fata bătută.

Bogdan Dascălu, tânărul care a publicat fotografii şi filmuleţe cu individul din Ploieşti în timp ce îşi bate iubita, a lansat un apel după ce a devenit ţinta răutăţilor. Mulţi utilizatori au înţeles că el este tânărul violent din imagini şi s-a ales cu ameninţări şi înjurături.

Bogdan Dascălu a devenit victimă colaterală în cazul şocant din Ploieşti, unde Gabriel Robert Berechet şi-a sechestrat şi torturat luni în şir iubita, care până de curând era minoră. Tânărul care a distribuit scenele şocante în care bruneta era bătută cu bestialitate a primit sute de ameninţări de la internauţii care au crezut că el este, de fapt, călăul lui Cati.

“Bă, oameni buni vreau să vă aduc la cunostintă că cel din videoclipul care l-am postat, chiar şi pozele cu băiatul care îşi bătea prietena nu sunt eu individul care a bătut-o pe acea fată; şi nu mă mai înjuraţi sau să ameninţaţi că nu sunt eu, deci! Hai să fim oameni şi dacă nu aţi înţeles, uitaţi-vă, că nu sunt eu!
Mulţumesc de înţelegere… ”, a scris Bogdan Dascălu pe pagina lui de Facebook.

“Ce este greu de înţeles? Am văzut videoclipul şi pe pagina altor persoane! Dacă apeşi pe link-ul pe care la ataşat Bogdan mai sus, o să vezi poze cu fata şi ăla care a bătut-o”, “Dar de unde ai acele filmari? Iti da impresia de parca tu ai filmat…”, “Baiii… deci, uitati-va la primul videoclip si dupa uitati-va la poza asta la tatuaj. Se vede clar ca e acel Roby” sunt trei dintre comentariile lăsate de internauţi la postarea lui Bogdan Dascălu.

 

Te-ar putea interesa si