UPDATE ora 15:00: Subiectele au fost publicate pe pagina oficială subiecte.edu.ro/2024/evaluarenationala6/teste

Subiecte Matematică Evaluare Națională 2024 clasa a 6-a: Elevii susțin azi, 29 mai 2024, proba la Matematică.

Subiectele la Matematică Evaluare Națională pentru clasa a 6-a se vor publica pe EDU.ro la ora 15:00.

Subiectele pentru clasa a 6-a au o structură similară celor administrate în anii anteriori.

Acestea sunt elaborate de Centrul Național Pentru Politici și Evaluare în Educație (CNPEE), au un format asemănător evaluărilor internaționale și implică un nivel mediu de dificultate.

Durata alocată rezolvării subiectelor la Matematică Evaluare Națională clasa a 6-a

Durata alocată rezolvării este de 60 de minute pentru fiecare test pentru Evaluare Națională clasa a 6-a.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Testele elevilor de clasa a 6-a sunt evaluate în cadrul școlilor de către comisiile de evaluare constituite la nivelul acestora, în termen de cel mult 7 zile de la data susținerii ultimului test.

Subiecte Matematică Evaluare Națională 2024 clasa a 6-a

Evaluare Națională 2024 clasa a 6-a subiecte Matematică

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Subiecte Română Evaluare Națională clasa a 6-a: Consultă online testele primite de elevi!

Ca element de noutate pentru administrarea și valorificarea rezultatelor, colectarea datelor rezultate din evaluarea testelor scrise va fi realizată cu ajutorul unei noi aplicații digitale.

Aceasta va permite, pe de o parte, colectarea datelor în condiții de siguranță și de control optimizat al calității și, pe de altă parte, va oferi comisiilor de evaluare acces la propriile date de evaluare ale elevilor și va permite valorificarea rapidă și flexibilă a acestora. Astfel, va fi facilitată realizarea rapoartelor clasei și a raportului școlii, fără eforturi birocratice suplimentare și într-un timp mai scurt.

Rezultatele la Matematică pentru Evaluare Națională clasa a 6-a

Rezultatele individuale obținute la aceste Evaluare Națională 2024 pentru clasa 6-a nu se afișează/nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei.

Rapoartele privind notele pentru elevii de clasa a 6-ala nivelul unității de învățământ pe baza acestor rezultate furnizează argumente statistice de maximă importanță și relevanță pentru construirea măsurilor de valorificare a rezultatelor înregistrate la aceste evaluări naționale, măsuri focalizate pe nivelul unității de învățământ și pentru beneficiarii serviciilor educaționale: elevi, părinți/tutori, cadre didactice, personal educațional de sprijin etc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si