Evenimentul anului în showbiz! Adelina Pestriţu îşi botează astăzi fetiţa! Iată toate detaliile!

Adelina Pestriţu îşi botează fetiţa. După slujba religioasă urmează o petrecere fastuoasă la un centru de evenimente de lux.

Webeditor: G. S. sâmbătă 10 noiembrie 2018 , 10:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Update ora 13:00: Adelina se pregăteşte pentru petrecere! Frumoasa vedetă i-a anunşat pe fanii ei că este extrem de emoşionată şi nerăbdătoare, iar în aceste momente se lasă machiată de artistul ei preferat pentru a fi sigură că la petrecere va arăta impecabil.

Botezul fetiţei Adelinei Pestriţu şi a omului de afaceri Virgil Şteblea se anunţă a fi evenimentul anului 2018.

Creştinarea micuţei Zenaida, la biserica Naşterea Maicii Domnului din centrul Bucureştiului, va fi succedată de o petrecere de senzaţie cu mai bine de 400 de invitaţi.

Meniul ales este de cinci stele, candy bar-ul e un adevărat spectacol al gusturilor şi culorilor, iar artiştii aleşi pe sprânceană au promis că vor face un show de zile mari.

In plus, Adelina a pregătit un moment aşteptat de toată lumea. Va dansa pe celebra piesă machedonească "Treambura pamporea", alături de un ansambu cunoscut format din aromâni.

Adelina Pestriţu îşi botează fetiţa. Rămâneţi pe WOWbiz.ro să vedeţi cele mai importante momente ale evenimentului

Botezul micuţei Zenaida este subiectul despre care toată lumea bună a Capitalei vorbeşte de câteva săptămâni.

Dacă vreţi să vedeţi o "paradă" de rochii elegante, care mai de care mai sofisticate, costume bărbăteşti din ultimele colecţii ale marilor designeri, un tort parcă desprins din poveste şi, nu în ultimul rând, declaraţii exclusive de la protagoniştii evenimentului, dar şi de invitaţii lor de top, rămâneţi alături de noi. Nu o să vă plictisiţi niciun moment, garantat! 

Vezi imagini exclusive AICI


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si