Exatlon 17 noiembrie. Jocul pentru vilă a fost câştigat de Faimoşi! Reacţia incredibilă pe care au avut-o la finalul meciului

Jocul pentru vilă a fost unul dur, iar Războinicii şi Faimoşii au jucat până în ultimul moment pentru a se bucura de confort!

Author: Elena Vasile duminică 18 noiembrie 2018 , 10:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Jocul pentru vilă a fost câştigat de data aceasta de către Faimoşi, cu un scor de 10 la 8. Fericiţi că au reuşit, mai întâi, să-i egaleze pe Războinici, iar apoi să-şi ia un avans considerabil în faţa lor, acum Faimoşii se bucură de confortul vilei, pe când Războinicii vor trebui să se ”bată” cu condiţiile oferite de baracă.

Scorul dintre cele două echipe a fost foarte strâns, iar meciul a fost foarte dificil, deoarece necesita foarte mult echilibru şi concentrare.

 

 

 

Meciul decisiv a fost jucat de Ana Maria Otvoş şi Mădălina Predoi, cea din urmă reuşind să bage cele două mingi în coş. Echipa roşie s-a bucurat enorm în momentul în care Mădălina Predoi a avut mingea decisivă de partea ei! După o lungă perioadă în care Faimoşii au stat în baracă, de data aceasta este momentul să facă ”cunoştinţă” cu vila! De asemenea, Faimoşii au început să-i cânte soţiei lui Cristi Pulhac ”la mulţi ani”!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si