EXATLON. Ce spune Roxana, fiica lui Giani Kirita, dupa ce tatal ei a atacat-o pe Diana Belbita

La Exatlon e tensiune! Baietii de la „Faimosi” le-au nominalizat pentru eliminare pe fete, si, mai mult, Giani si Draghia au atacat-o pe Diana Belbita. Iata ce spune Roxana, fiica lui Giani Kirita, despre scandalul de la Exatlon!

Webeditor: A.N. Author: G.G. miercuri 18 aprilie 2018 , 17:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Giani Kirita si Vladimir Draghia s-au cam luat la harta cu Diana Belbita, pe care au si propus-o pentru eliminare. Sportiva a fost afectata se pare si nu se astepta ca ea sa fie nominalizata. Au avut cateva schimburi de replici, creandu-se astfel tensiune in echipa „Faimosilor”. Roxana, fiica lui Giani Kirita, spune, despre scandalul dintre tatal ei si Diana Belbita, de la Exatlon, ca e unul fara rost!

Giani Kirita a marturisit ca Diana nu a prea castigat puncte si ca o alta colega e mai buna decat ea, in timp de Draghia i-a reprosat sportivei ca nu stie sa inoate. Roxana Kirita e de partea tatalui ei, asa cum era de asteptat. “Toata aceasta zarva care s-a creat in urma unei eliminari mi se pare fara rost, deoarece nu consider ca s-au facut unii pe altii pe la spate sau ca baietii vor sa ramana numai ei. Pur si simplu s-au propus in functie de performantele sportive in cadrul competitiei si este ceva foarte corect si obiectiv. Era de asteptat ca la un moment dat in concurs vor aparea fel si fel de discutii pentru ca raman din ce in ce mai putini si fiecare isi doreste sa nu fie propus pentru eliminare.

Dar pana la urma Exatlonul il va castiga un singur om, nu 10. Si nimeni nu ar trebui sa se supere atat timp cat exista niste motive si explicatii pentru care se propune cineva pentru eliminare”, ne-a declarat Roxana.

Roxana, fiica lui Giani Kirita, nu prea are multe de comentat in ceea ce priveste scandalul de la Exatlon, asta pentru ca, din punctul ei de vedere, n-ar trebui sa fie nicio discutie tensionata intre concurenti pentru ca, spune ea, s-au spus adevaruri.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si