Andrei Placinta a fost inchis pentru tentativa de omor, dupa ce in decembrie 2010 a incercat sa loveasca cu masina un barbat care incerca sa aplaneze un conflict intre el si iubita lui. A eliberat conditionat, in mai 2016, iar intre timp si-a gasit deja un job: cea de traducator-interpret autorizat.

Sorina Placinta a fost senator si ministru in cabinetul Boc
Sorina Placinta a fost senator si ministru in cabinetul Boc

Surpriza vine insa de la faptul ca Andrei Placinta a dobandit calitatea de interpret si traducator autorizat de la Ministerul Justitiei, el desfasurandu-si activitatea pe langa Curtea de Apel Galati.

Cum a ajuns Placinta Jr sa lucreze pentru Ministerul Justitiei, la doar patru luni de la iesirea din inchisoare resprezinta o necunoscuta, mai ales ca una dintre conditiile pentru aprobarea dosarului era sa nu aiba antecedente penale. Cert este ca numele fiului fostei senatoare se afla in acest moment pe site-ul ministerului chiar cu un numar de telefon, pentru cazurile in care intr-un proces este nevoie de serviciile lui.
Andrei Placinta a fost inchis pentru ca a incercat sa omoare un om
Andrei Placinta a fost inchis pentru ca a incercat sa omoare un om

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Conform legii 178/1997, „Ministerul Justitiei autorizeaza, la cerere, dupa verificarea actelor depuse la dosarul de autorizare, traducatorii si interpretii folositi de entitiatile prevazute la lege la articolul 1: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justitiei, Parchetul de le langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie, organele de urmarire penala, instantele judecatoresti, birourile notarilor publici, avocati si executori judecatoresti”.

Numele lui Andrei Placinta apare pe site-ul Ministerului Justitiei
Numele lui Andrei Placinta apare pe site-ul Ministerului Justitiei

Andrei Placinta a absolvit prestigiosul Colegiu Beau Soleil din Villars-sur-Ollron din Elvetia. Mama lui a pltit in cei sase ani de scolarizare echivalentul a 500.000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si