EXCLUSIV. Cel mai bun prieten al lui Dincă dă peste cap ancheta în cazul crimelor: „Soția lui știa de Luiza. Precis, normal”

„Mi s-a părut cuminte, dar precis știa!”, spune cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dincă, întrebat de reporterul Vlad Petrișor dacă soția suspectului de crime ar avea vreo implicare în răpirea Luizei Melencu.

D.S., joi 22 august 2019 , 17:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Prietenul lui Dinca: Bagam mana in foc ca nu facea magarii...Bagam mana in foc! Am zis "Hai, ca de violat, le viola poate" Dar sa le omoare, nu!

Marturia sub protectia anonimatului - oferita reporterului nostru - apartine celui in care Gheorghe Dinca a vazut un camarad: cand avea nevoie de ajutor, cel banuit ca ar fi criminal in serie il chema la el, iar barbatul accepta sa-i munceasca, in schimbul banilor. Ca unui companion loial,

Dinca i-ar fi impartasit si lucruri intime, legate de familie.

Reporter Stirile Kanal D: Primea bani de la sotie cate 500 de euro si mai primea si de la fiica?
Prietenul lui Dinca: Da.

Reporter Stirile Kanal D: De la copii?

Prietenul lui Dinca:: Da. Stiu precis ca de la sotia lui cate 500 de euro ii trimitea pe luna.
500, 300... Asta nu stiu.

Pe ce cheltuia Gheorghe Dinca banii trimisi din Italia habar n-are. In schimb, stie ca era instarit. Cand inca locuiau impreuna, el si sotia au vandut pamantul din spatele casei, adica aproape 3 000 de metri patrati.

VLAD PETRISOR - REPORTER KANAL D: Terenul de-aici l-a impartit in parcele si l-a pus in vanzare la suprapret, ne-au spus vecinii. Chiar si-asa, cumparatori s-au gasit si i-au platit barbatului supranumit "monstrul din Caracal" mii de euro.

Chiar daca ii despart aproape 2 000 de kilometri, membri familiei Dinca sunt uniti, spune acelasi apropiat al suspectului. Cand sotii voiau sa se vada, distanta nu era un impediment.
Ultima oara cand Elena si Gheorghe Dinca s-au vazut a fost in luna aprilie, isi aminteste omul, chiar in perioada in care el ar fi rapit-o si sechestrat-o pe Luiza. Cu aceeasi convingere, camaradul celui banuit de crime sustine ca sotia stia.

Prietenul lui Dinca: Mi s-a parut cuminte, dar cred ca stia si ea (n.r. sotia lui Dinca) de Luiza.

Reporter Stirile Kanal D: De Luiza (n.r. fata disparuta)?

Prietenul lui Dinca: Da, da, stie. Precis, normal.

Tot barbatul ne marturiseste ca in casa unde nu s-a incumetat vreodata sa intre, a domnit tot timpul mizeria. Cu toate acestea, vecinii care pretind acum ca nu il cunosteau prea bine, il vizitau destul de des, sustine acelasi personaj.

Cat despre complici - altii decat sotia pe care o acuza - barbatul spune ca ar fi multi.

Prietenul lui Dinca: Aici e magarie mare! Sunt altii mai sus, vezi-ti de treaba! El e un fel de pion. L-au bagat la inaintare pe el. prieten cu Dinca: Nu inteleg de ce ar accepta sa fie bagat la inaintare. Pe cineva protejeaza.

Reporter Stirile Kanal D: Familia?

Prietenul lui Dinca:: Copiii.

Relatia de semi-dependenta pe care o avea cu cei dragi ii alimenta ego-ul exacerbat, cred specialistii despre Gheorghe Dinca. Atat de puternic, incat sa poata fi intretinut, barbatul accepta ajutorul altora ca pe ceva care i se cuvine.

Cat despre relatia cu cei din jur, voia sa ii domine pe toti.

Catalin Ilie - psiholog: Dupa modul in care prietenul lui exprima situatia, evident ca vorbim de faptul ca acest om era in aceasta relatie nu de egalitate, ci un fel de superior al lui. Ca dovada, acest om stie niste lucruri din intimitatea lui, dar le face publice astazi si nu in trecut, deci cu alte cuvinte se simtea dominat.

In ultimele doua saptamani, anchetatorii i-au audiat pe toti cei care au avut vreodata de-a face cu suspectul. Cat de multe stiu si cum pot influenta ancheta, ramane de vazut.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si