Marina Baboi are o voință de fier și are planuri mari pentru cariera sa. Deși la cei 24 de ani ai săi este desemnată drept cea mai rapidă atletă din România, tânăra buzoiancă se luptă în continuare pentru a obține victorie după victorie.

”Există lipsuri, însă totul este posibil dacă îți dorești cu adevărat”

Marina Baboi a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro

despre cât de greu este să fii atlet în România, despre medaliile obținute la Jocurile Francofoniei de la Kinshasa (Republica Democratică Congo), dar și despre necesitatea unor schimbări în sportul românesc.

Citește și: EXCLUSIV- Bianca Ghelber, campioană europeană la aruncarea ciocanului: ”Am învățat sa apreciez mai mult tot ceea ce am”

”Marina Baboi este un sportiv cu vise mari. Un om ambițios și un om care știe mereu ce vrea. Toți știm cum este să faci sport în România. Exista lipsuri, sigur, însă totul este posibil dacă îți dorești cu adevărat. Nimic nu este ușor, mai ales în sportul de performanță, dar istoria ne-a arătat că poți ajunge acolo unde îți dorești cu multă muncă și ambiție”,  a spus atleta.

Marina Baboi - atletă

Marina Baboi - atletă

[Sursa foto: Marina Baboi - Facebook]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

”Sunt multe lucruri care au nevoie de schimbare în sportul românesc, însă sunt de părere că, pentru a obține rezultate și pentru a avea performanțe, este nevoie de o mai mare implicare atât din partea autorităților Statului, a cluburilor sportive, dar și a antrenorilor și a sportivilor. Toți trebuie să formeze o echipă care să aibă același scop”,  a mai adăugat tânăra.

Marina Baboi a obținut două medalii de bronz la Jocurile Francofoniei

La Jocurile Francofoniei, în total, delegația României la atletism s-a întors în țară cu 15 medalii, respectiv șase de aur, trei de argint și șase de bronz. România s-a clasat pe locul al doilea în clasament și a participat cu o delegaţie de 76 de persoane, dintre care 57 de sportivi (atletism, baschet feminin, lupte libere şi lupte africane, ciclism pe şosea, tenis de masă şi judo), la cea de a IX-a ediţie a Jocurilor Francofoniei, care s-a desfăşurat în perioada 28 iulie-6 august, la Kinshasa, în Republica Democratică Congo. 

Citește și: EXCLUSIV: Adrian Lucaciu, profesorul de sport găsit fără suflare în Lacul Tarnița, trebuia să fie alături de elevi în prima zi de școală: ”Un om deosebit, un sportiv desăvârșit dedicat familiei și un profesor răbdător și pasionat”

Marina Baboi - atletă

Marina Baboi - atletă

[Sursa foto: Marina Baboi - Facebook]

”Jocurile Francofoniei au fost cu adevărat o experiență unică. Am reușit să urc de două ori pe podium, alături de echipa de 4x100m și de cea de 4x400m, obținând două medalii de bronz”, a precizat Marina Baboi.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată- radioimpuls.ro

Marina Baboi - atletă

Marina Baboi - atletă

[Sursa foto: Marina Baboi - Facebook]

”Despre planuri de viitor nu îmi place să vorbesc. Consider că lucrurile se fac din aproape în aproape, cu obiective precise. Cert este că îmi doresc să fiu sănătoasă pentru a putea să ajung acolo unde îmi doresc”,  a mai spus atleta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si