Ilie Năstase, o personalitate importantă din țara noastră își va petrece sărbătorile de iarnă într-un cadru restrâns, alături de familie.

Cum arătau în trecut sărbătorile pentru Ilie Năstase?

Fostul mare profesionist de tenis, în vârstă de 77 de ani nu duce lipsă de iubire, și este mereu însoțit de frumoasa lui soție, Ioana Năstase. Jurnaliștii Știrile Kanal D au stat de vorbă cu fostul sportiv, cărora le-a povestit atât ce va face de Crăciun, cât și ce dorințe are pentru anul 2024.

Nu mulți știu că Ilie Năstase a avut parte de o copilărie modestă, care de multe ori avea poate și lipsuri. 

”Nu prea îmi mai aduc aminte exact de sărbători. Eu stau mai mult prin avioane și plecat, așa că nu aveam cum să am un Crăciun așa obișnuit. Poate când eram mic, dar în rest de Crăciun, de ziua mea eram așa mai mult prin avioane. Când eram copil făceam Crăciunul mai mult prin familie, dar acum nu. În copilărie făceam o masă mare, dacă mai aveam bani așa mulți să facem, pentru că de multe ori nu aveam. Nu era bogată, dar cât se putea să fim mulțumiți”, a spus în exclusivitate Ilie Năstase.

Fostul tenismen are doar o singură dorință pentru 2024

Întrebat totuși care a fost cel mai frumos Crăciun petrecut vreodată, Ilie Năstase a ezitat să mărturisească, spunând că toate au fost cam la fel.

Însă acum, își dorește mai mult ca niciodată să fie alături de familia sa.

”Toate au fost cam la fel pentru mine, pentru că nu aveam atunci posibilitatea să facem Crăciunul cu artificii, cu ce se face acum. Anul acesta o să mă duc la soacra mea la Hârșova și o să-l facem acolo cu familia Ioanei, cu fratele ei cu băiatul probabil. Nu ținem post sau așa, soția mea Ioana ține, eu nu prea ”,

a mai precizat fostul tenismen.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Cât pentru anul următor, Ilie Năstase nu are foarte multe dorințe. El a spus că își dorește să fie sănătos să se poată bucura de ceea ce are.

”Pentru anul următor îmi doresc să fiu sănătos, eu nu am altceva ce să-mi doresc”, a explicat fostul sportiv.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Recent, soția lui, în vârstă de 46 de ani le-a oferit oamenilor sărmani mai multe daruri pentru a se putea și ei bucura de sărbătorile de iarnă.

Ioana a spus că niciodată nu a stat pe gânduri atunci când i s-a cerut ajutorul, deoarece sunt oameni care au mare nevoie de susținere.

„Mereu mi-a plăcut să ajut oamenii, mai ales că acum se apropie și Sărbătorile și sunt sentimente aparte. Recent, m-am dus pe stradă, la mama, unde stă, în Hârșova, cu câteva pungi cu ce le trebuie la fiecare, cu câte un bănuț, cu cât am putut și eu, și le-am oferit la persoanele care am crezut eu că au mare nevoie de ele. Așa am fost mereu, oricine mi-a cerut ajutorul, nu am stat pe gânduri și am ajutat”, a declarat soția lui Ilie Năstase pentru Click.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si