”A fost o explozie neurmata de incendiu la o casa în Andrieseni, judeţul Iaşi. În urma evenimentului au rezultat 2 victime”, a transmis, vineri seară, ISU Iaşi.  

Citeste si: Cadavrul unui bărbat de 22 de ani cu plagă înjunghiată, găsit în Oradea

Sursa citată a precizat că o femeie, de aproximativ 70 de ani, a murit, iar un bărbat în vârstă de 78 de ani a suferit arsuri grave, fiind necesară intervenția elicopterului SMURD

Potrivit BZI.ro, se pare că cei doi au adormit și au lăsat o butelie pornită, aceasta fiind cauza exploziei.

Elicopterul SMURD, chemat de urgență la fața locului 

"Elicopterul a aterizat pe heliportul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, iar pacientul a fost transportat la de spital de o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Iași. Forțele ISU nu au intervenit, iar persoana care a anunțat autoritățile a fost viceprimarul comunei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Elicopterul a aterizat pe heliportul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, iar pacientul a fost transportat la de spital de o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Iași.

[Sursa foto: BZI]

Echipajul ESA a preluat pacientul în vârstă de 78 de ani, cu arsuri de gr.

II pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului, intubat, a aterizat pe heliportul ISU Iaşi şi a fost transportat la de spital de o ambulanţă SAJ Iaşi, a mai precizat sursa citată.  

Nepoții victimelor au ajuns și el la fața locului, împreună cu viceprimarul comunei. Deocamdată nu se cunoaşte cu certitudine cauza deflagraţiei, potrivit News.ro.  

Român mort într-o explozie în Spania

Doi oameni și-au pierdut viața în urma unei explozii la o stație de biodiesel din Spania, iar alți 24 de angajați au fost răniți.

Victimele sunt un român în vârstă de 41 de ani, din Ungureni, Maramureș, dar și un spaniol, fiul patronului.

Românul era căsătorit și locuia în Spania, alături de soție și cei doi copii, de mai mulți ani.

Explozia a avut loc într-unul din cele patru rezervore de petrol, de 400 de metri cubi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si