Este anchetă de proporții la spitalul din Focșani! Un copil nou născut a încetat din viață, la scurt timp după ce a fost născut.

Părinții micuțului sunt disperați de durere, având în vedere că nu știau că acesta are vreo problemă de sănătate. Femeia însărcinată în 40 de săptămâni a fost chemată pe data de 30 ianuarie la spital, conform discuțiilor pe care le-a avut cu medicul său.

Fiindcă nașterea nu se declanșa, medicul a decis să-i facă cezariană, deoarece pulsul începuse să fie neregulat.

Operația ar fi decurs bine, iar în cele din urmă fetița i-ar fi fost dată la piept mamei, doctorii confirmând că totul este în regulă. Nimic din ceea ce urma să se întâmple nu a fost însă prevestit. Peste noapte, medicii au venit într-un suflet la femeie, căreia i-au spus că pruncul său are nevoie urgență de o transfuzie de sânge. Atunci a început un adevărat calvar pentru tânăra mămică, care nu avea niciun detaliu despre procedură.

Bebeluș mort spital Vrancea

Este anchetă la spitalul din Focșani, după ce un bebeluș a murit imediat după naștere.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citește și: Fermierii, din nou față în față cu premierul Marcel Ciolacu! Începe o rundă de noi negocieri/ Ce revendicări au protesatarii?

Care a fost explicația oferită de medici?

Următoarea dimineață a avut un șoc, atunci când a fost anunțată că fetița ei a murit. După cele întâmplate, părinţii copilului au făcut mai multe plângeri la Parchet, Poliţie şi DSP, iar o anchetă a fost deschisă şi de conducerea unităţii sanitare, pentru a se descoperi cauza decesului fulgerător. 

Ei au spus îndurerați că știu doar despre faptul că bebelușul lor avea cordonul ombilical în jurul gâtului, însă nu știau și de alte probleme de sănătate.

Cu toate astea, medicii spun că fetița ar fi venit pe lume cu o problemă congenitală şi că aceasta ar fi cauza decesului.

Bebeluș mort spital Vrancea

Un bebeluș nou născut a murit în condiții suspecte în Focșani.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Nereguli grave la Galați, după moartea fetiței de 9 ani. Corpul de Control a fost trimis pentru verificări: ”Simţeam tot felul de denivelări la nivelul corpului”

 Acum, trupul noului născut a fost dus la necropsie care va concluziona acest caz. Dacă va fi găsit vinovat, medicul riscă închisoare de până la 3 ani cu sau fără privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si