Fantoma unei tinere bantuie celebrul Hotel Cismigiu! Legenda tinerei care a cazut in casa liftului e infioratoare!

Bucurestiul este un oras plin de misticism, unde povestile cu fantome si case bantuite se aud la tot pasul.

Editor: Viorela Precupas duminică 07 august 2016 , 09:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O astfel de legenda macabra inconjoara  Hotelul Cismigiu din centrul Capitalei. Istoria arata ca, in jurul cunoscutei berarii Gambrinus, s-a ridicat un stabiliment denumit ulterior Hotel Cismigiu. Anii in care a fost construita cladirea somptuoasa au reprezentat un mare pas pentru modernismul romanesc.

Pozitionarea centrala a dus la exploatarea maxima a grandiosului hotel, care nu a primit insa renovarile necesare si in 1970 a fost inchis.

Dupa Revolutie, in 1990, cladirea a fost predata Academiei de Teatru si Film, servind drept camin pentru studenti. Legenda spune ca, intr-un weekend, cand majoritatea locatarilor erau plecati, o studenta din Republica Moldova s-a prabusit in casa liftului.
Asa arata acum Hotelul Cismigiu, dupa modernizare
Asa arata acum Hotelul Cismigiu, dupa modernizare

Fata nu a murit insa imediat, indurand ore intregi de chinuri groaznice pana cand si-a dat ultima suflare. In zadar a urlat dupa ajutor, caci a fost gasita cu trupul frant cand nu se mai putea face nimic.

Adeptii fenomenelor paranormale au spus, imediat dupa evenimentul nefericit, ca din acel moment, foarte des in hotel s-au auzit tipete care parca iti strapungeau inima.

Urletele veneau din directia liftului, dar cand te uitai acolo, nu vedeai pe nimeni.  In 1995, simbolul Micului Paris a fost lasat in paragina pana in 2004, cand a fost cumparat de o companie spaniola ce l-a restaurant si l-a redeschis in 2015.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si