Fara 50 de lei nici nu pornesc motorul! Taximetristii profita de vremea de afara si umfla preturile - Iata tupeul cu care le vorbesc clientilor!

Acesta pare sa fie principiul dupa care isi configureaza taximetristii traseele intr-o zi in care numai cei norocosi au ajuns astazi la timp la serviciu. ##VIDEO42104##

Stirile Kanal D, miercuri 11 ianuarie 2017 , 19:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

-La teatrul Excelsior. Unde? La teatrul Excelsior. Unde e? La 1 Mai. 50 de lei? Cat? 50 de lei. Doamne Sfinte! Mi-a cerut 50 de lei colegul din fata.

Ca sa intelegeti revolta clientului, va spunem ca taximetristul era parcat in fata Garii de Nord, iar destinatia se afla la doar doi kilometri distanta. Acelasi tarif unic este oferit si unui pusti abia sosit in Capitala.
-Cat ti-a cerut? 50 de lei. 50 de lei? 50 de lei, da.

Unii nici nu se sinchisesc sa deschida geamul masinii si sa raspunda celor care le-ar putea fi clienti. Cu astfel de tarife, isi fac planul dupa numai doua - trei curse.
-Eu va duc, dar cu 30 de lei, sa stiti. Nu. Ok, bine. Multumesc!

-Sunteti liber? Unde mergeti? La Teatrul Excelsior, pe 1 Mai. Va duc, dar trebuie sa vedeti si dumneavoastra cum se circula. 30 de lei. Ok. Mersi!

In mod normal, cursa nu face mai mult de 8 lei. Dar pe ninsoare, tarifele nu ingheta si cresc precum stratul de zapada! Cand mai mult, cand mai putin, dupa cheful taximetristului.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si