Incendiu la un magazin de electronice din Capitală

Este ora 18 și 31 de minute. O femeie care pare de vârsta a doua intră în acest magazin de electronice din capitală. E îmbrăcată în negru și pare un client obișnuit.

Timp de 38 de secunde analizează locul: se ferește de martori și ridică privirea după camerele de supraveghere din magazin.

Citeste si: Un bărbat din Argeș a dat foc la trei gospodării și i-a bătut pe cei care stingeau incendiul

Nimeni nu își poate explica gestul extrem al femeii

Se ascunde în spatele unor rafturi cu laptorui și camere foto. Scoate o brichetă din buzunarul stâng și dă foc mai multor cutii de carton în care erau depozitate produsele electronice. Exact 30 de secunde durează răzbunarea incendiară. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Femeia pleacă liniștită când abia dacă se observă fumul. Pare atât de relaxată că nici nu grăbește pasul.

Citeste si: VIDEO| Imagini revoltătoare: momentul în care un individ necunoscut dă foc unui bolid de lux

Este ora 18 și 32 de minute: au trecut fix 68 de secunde de când femeia a intrat în magazin iar flăcările se dezlănțuie.

Angajații înțeleg rapid ce se întâmplă și fug după stingătoare. Din fericire, reacția lor este rapidă: reușesc să lichideze incendiul care ar fi putut face prăpăd!

Nimeni nu-și explică gestul femeii. Nu ar fi intrat în conflict cu angajații magazinului, așa că este singura care poate lămuri situația. Este căutată de polițiști iar imaginile suprinse de camere o pot trimite după gratii. În plus, e vorba și de pagubele produse în magazin!

Citeste si: Ion, un român din Spania, a recurs la un gest extrem și a incendiat casa băiatului care era îndrăgostit de fiica lui

VIDEO- Momentul în care femeia dă foc unor produse din magazinul de electronice


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si