VIDEO | Un dezastru a fost aproape să se producă la un mall din Capitală din cauza unei bătrâne! Supărată pe un magazin de electrocasnice, femeia a dat foc unor produse

A plecat inainte ca focul să se întețească, in vreme ce angajații magazinului alergau disperați cu extinctorul să stingă flăcările. Bătrâna piromană a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar polițiștii anchetează acum cazul.

Reporter: Vlad Petrişor Author: M.A. vineri 15 octombrie 2021 , 14:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Incendiu la un magazin de electronice din Capitală

Este ora 18 și 31 de minute. O femeie care pare de vârsta a doua intră în acest magazin de electronice din capitală. E îmbrăcată în negru și pare un client obișnuit.

Timp de 38 de secunde analizează locul: se ferește de martori și ridică privirea după camerele de supraveghere din magazin.

Citeste si: Un bărbat din Argeș a dat foc la trei gospodării și i-a bătut pe cei care stingeau incendiul

Nimeni nu își poate explica gestul extrem al femeii

Se ascunde în spatele unor rafturi cu laptorui și camere foto.

Scoate o brichetă din buzunarul stâng și dă foc mai multor cutii de carton în care erau depozitate produsele electronice. Exact 30 de secunde durează răzbunarea incendiară. 

Femeia pleacă liniștită când abia dacă se observă fumul. Pare atât de relaxată că nici nu grăbește pasul.

Citeste si: VIDEO| Imagini revoltătoare: momentul în care un individ necunoscut dă foc unui bolid de lux

Este ora 18 și 32 de minute: au trecut fix 68 de secunde de când femeia a intrat în magazin iar flăcările se dezlănțuie. Angajații înțeleg rapid ce se întâmplă și fug după stingătoare. Din fericire, reacția lor este rapidă: reușesc să lichideze incendiul care ar fi putut face prăpăd!

Nimeni nu-și explică gestul femeii. Nu ar fi intrat în conflict cu angajații magazinului, așa că este singura care poate lămuri situația. Este căutată de polițiști iar imaginile suprinse de camere o pot trimite după gratii. În plus, e vorba și de pagubele produse în magazin!

Citeste si: Ion, un român din Spania, a recurs la un gest extrem și a incendiat casa băiatului care era îndrăgostit de fiica lui

VIDEO- Momentul în care femeia dă foc unor produse din magazinul de electronice


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si