Fetita de sase ani, pusa sa-i faca sex oral unui baiat de 11 ani in timpul unui joc. Totul a fost filmat de o copila de 12 ani. Filmuletul care scandalizeza Romania
Social

Fetita de sase ani, pusa sa-i faca sex oral unui baiat de 11 ani in timpul unui joc. Totul a fost filmat de o copila de 12 ani. Filmuletul care scandalizeza Romania

C.I.P.
23 nov 2017

Scene de-a dreptul ireale s-au petrecut in orasul Aninoasa, acolo unde o fetita de numai sase ani a fost pusa sa ii faca sex oral unui baiat de 11 ani, asta in timpul unui joc de tip "adevar sau provocare". Totul a fost filmat de catre o alta fata, iar imaginile au ajuns pe mana politiei.

Politistii locali de la Aninoasa sunt cei care au intrat in posesia imaginilor si care au aflat ca fapta s-a petrecut in incinta unei foste unitati miniere. Oamenii legii au aflat intamplator de asta, dupa ce au auzit mai multi copii din oras vorbind despre incident. "Noi, prin Politia Locala, am fost informati de cele intamplate. Copiii se jucau "adevar sau provocare", iar o fetita i-a dat alteia pedeapsa sa faca treburi dintr-astea murdare. Au urmat scenele care au fost filmate cu telefonul. Noi am intrat in posesia filmarii si am sesizat Directia de Protectie a Copilului, Politia, toate organele abilitate. Acum am intrat pe program de consiliere psihologica cu copiii. Dupa cum am vazut eu, nu prea au inteles ei despre ce e vorba. Ei o iau ca pe o joaca. Cei mici nu provin din familii dezorganizate, sunt familii normale si parintii chiar au grija de cei mici", a declarat pentru Informatia Vaii Jiului primarul din Aninoasa, Nicolae Dunca.

Citeste si: Doliu in Romania. O celebra scriitoare a incetat din viata

Citeste si: Un copil de 8 ani a ajuns la spital beat crita, dupa ce a baut tuica

Procurorii de pe langa Judecatoria Petrosani au preluat cazul si in speta s-a intocmit dosar de cercetare pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor.

Politistii Locali spun ca au reusit sa puna mana la timp pe acele imagini si sa le stearga de pe telefonul pe care au fost inregistrate, asta inainte ca ele sa fie distribuite in spatiul online. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook