Fetiță româncă, abuzată timp de 5 ani de un italian bătrân! Micuța a fost supusă la perversiuni îngrozitoare

O copilă din România, abuzată timp de cinci ani de zile și amenințată cu moartea de un pensionar italian, a apărut în fața judecătorilor, pentru a depune o mărturie ca victimă. Agresorul ei are vârsta de 80 de ani.

G.S., duminică 09 decembrie 2018 , 12:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Totul a început când românca avea vârsta de 10 ani, în anul 2008. Atunci, mama ei lucra ca îngrijitoare și o lăsa în grija unei prietene românce, care locuia în aceeași casă cu un pensionar italian, scrie Observator.tv. Aproape în fiecare zi, pensionarul a supus-o pe copilă la perversiuni sexuale și o amenința frecvent că o snopește în bătaie sau că o omoară.

„Mai întâi îți crăp capul, apoi te fac bucăți”, îi spunea bătrânul copilei. Acum, victima are vârsta de 20 de ani. Ea a povestit toate ororile pe care le-a trăit atâția ani în fața judecătorilor. Pensionarul locuiește în localitatea Vitrebo. El a fost denunțat în anul 2013, la cinci ani după ce a început să o abuzeze pe copilă. În timpul unei vizite, de sărbători, în România, bătrânul i-a trimis mesaje de amenințare, ceea ce a făcut-o să vrea să se sinucidă. Totuși, a depășit momentul și s-a dus la poliție.

În acel moment, adolescenta a fost luată de lângă mama ei, încredințată unui orfelinat și, ulterior, primarul localității a fost numit tutorele ei. Ea este parte civilă în procesul penal împotriva agresorul ei, acuzat de autorități de pedofilie și alte șase infracțiuni.

 

 

Sursa: Libertatea

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si