Fiica lui Putin a apărut pentru prima oară la TV. Cum arată și despre ce a vorbit

Ecaterina Tihonova, tânără care ar fi fiica mai mică a președintelui rus Vladimir Putin, a apărut pentru prima dată la un post de televiziune federal din Rusia. Tihonova a vorbit pentru postul „Rossia”, scrie snob.ru, citat de Hotnews.

E. V., marți 11 decembrie 2018 , 08:22

Fiica lui Putin a apărut pentru prima oară la TV
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ecaterina Tihonova, tânără care ar fi fiica mai mică a președintelui rus Vladimir Putin, a apărut pentru prima dată la un post de televiziune federal din Rusia. Tihonova a vorbit pentru postul „Rossia”, scrie snob.ru,

citat de Hotnews.

Ea a apărut întrun reportaj din buletinul de știri de seară și a vorbit în calitate de director în cadrul Institutului de dezvoltare „Innnopraktika”, poriectul de 1,7 mld. dolari pentru crearea unui centru științific la Universitatea de Stat din Moscova.

Fiica lui Putin a apărut pentru prima oară la TV

Reportajul în care a apărut fiica lui Putin a fost dedicat unei tehnologii capabile să programeze mintea umană.

În aprilie 2018, într-un comunicat de presă privind sancțiunile impuse unor oameni de afaceri din Rusia, Ministerul Finanțelor al SUA a numit-o pe Ecaterina Tihonova drept „fiica lui Vladimir Putin”. Potrivit datelor instituției americane, Tihonova s-a căsătorit în 2013 cu omul de afaceri Kirill Shamalov, a cărui avere „s-a mărit puternic în urma mariajului”.

Fiica lui Putin a apărut pentru prima oară la TV

Tihonova are 33 de ani, și a apărut pentru prima oară la televiziune, potrivit BBC. Vladimir Putin nu a admis niciodată public că este tatăl ei, dar a vorbit indirect, în trecut, despre faptul că are două fiice și un nepot.

Vezi aici segmentul televizat de la Rossia în care a apărut Tihonova.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica... Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica blândă zgârie rău!” Ce discuții au fost în tabăra Faimoșilor după consiliul de nominalizare?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si