Plecată de luni bune cu familia ei adoptivă în America, Sorina, fata crescută de familia Șărămăt în Baia de Aramă, apare într-o filmare tulburătoare realizată în SUA. După un scandal mediatic fără precedent, Sorina a plecat vara trecută în America, adoptată de familia Săcărin, dar familia Șărămăt, stabilită în Baia de Aramă, unde fata a crescut în ultimii 7 ani, speră ca Sorina să revină în mijlocul ei.

Citeste si: Filmarea INCREDIBILĂ găsită de familia Șărămăt în mobilul Sorinei: ”Telefonul Sorinei încă este o cutie cu surprize!” VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: INCREDIBIL! Ce a ajuns să facă Sorina în America, la noua ei familie adoptivă? Sorina a fost filmată făcând gesturi cu tentă sexuală sau imitând fumatul! ”E scandalos până la cer!” EXCLUSIV

Mai mult, Tribunalul București a decis pe 21 octombrie anul trecut deschiderea procesului privind nulitatea absolută a adopției Sorinei. Așa că a solicitat judecarea cauzei în lumina unor falsuri pe care familia Șărămăt susține că le-au făcut reprezentanții autorităților în speța respectivă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

După ce Victor Dumitrică, avocatul familiei Șărămăt, a postat în toamnă o filmare șocantă cu Ava, celalaltă fată a familiei Săcărin, practic noua soră a Sorinei, care înjură într-un clip interzis minorilor, în spațiul public a mai apărut o înregistrare incredibilă, de această dată realizată chiar cu Sorina. Pe contul de Tik-Tok al Avei apare o filmare cu Ava și cu Sorina care dansează lasciv, mai ales Sorina, atingându-se în zonele intime sau imitând fumatul, bine susținută de sora ei vitregă!

Zilele trecute, pe conturile unor români din Statele Unite a apărut o filmare realizată cu Sorina și cu noua ei familie adoptivă, înregistrare realizată în vară, imediat după ce Sorina aterizase în America.

Într-un cadru festiv, în care i se urează bun venit și i se cântă ”La mulți ani”, Sorina pare stingheră, reacționând foarte ciudat, așa cum au remarcat mulți dintre cei care au văzut imaginile, atunci când Ramona Săcărin, mama adoptivă, încearcă să o mângâie! Deși de față sunt zeci de invitați, Sorina se ferește de mâna Ramonei Săcărin, mutându-se puțin de pe scaun, apoi ridică preventiv mâna stângă, de parcă și-ar dori ca mama ei adoptivă să nu mai încerce repetarea gestului!  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si