Top 5, cele mai bune seriale turcești din toate timpurile te ajută să petreci o seară de neuitat alături de familie. Poți da uitării faptul că cinematografele sunt închise din cauza pandemiei COVID-19, cinema poți face chiar la tine acasă.

Serialele turcești au cu siguranță farmecul lor aparte, iar în ultimii ani au inceput să fie extrem de populare și apreciate peste tot în lume. Dacă îți dorești și tu să te orientezi către acest gen pe care nu l-ai mai experimentat înainte, atunci iată care sunt cele mai urmărite producții.

1. Inima Nu Respectă Reguli- Unutulmaz

Povestea este despre Arslanli. Un bărbat extrem de bogat și foarte atrăgător, tatăpl său fiind poprietarul firmei de transport Arslanli. Acesta se îndrăgostește de Melda, o femeie frumoasă care are idealuri înalte. Melda își dorește să își construiască o carieră de succes prin propriile sale forte. Harun este pe locul al doilea ca importanță în firma Arslanli, și are o relație intimă dar destul de ponderată cu Melda, pe care o și cere în căsătorie și își dorește enorm să primească un răspuns pozitiv. Nu rata serialul turcesc „Inima nu respectă reguli”.

2. Mireasa Din Istanbul – Istanbullu Gelin

filme turcești 2020
filme turcești 2020[Sursa foto: google]

„Mireasa din Istanbul” spune o poveste de-a dreptul fascinantă dintre Sureyya și Faruk, o poveste plină de întâmplări dramatice care stârnesc cu siguranță interesul privitorului. Una peste alta, serialul este destul de incitant și cu siguranță nu te va lăsa să te plictisești absolut deloc. Din categoria Seriale turcești „Mireasa din Istanbul”, cu siguranță nu ai cum să ratezi acest serial.
„Mireasa din Istanbul” face parte din lista cu cele mai bune seriale turcești dramă.

 3. Povestea Noastră – Bizim Hikaye

Situațiile comune sau mai puțin obișnuite din acest serial sunt inspirate din realitățile de zi cu zi, și cu siguranță foarte mulți dintre telespectatori se vor regăsi în ele. Mai mult decât atât, aceștia vor avea ocazia să o reîntâlnească pe faimoasa Hazal Kaya, interpretând de această dată o tânără extrem de ambițioasă, care devine ca o mamă adevărată pentru frățiorii ei mai mici.

filme turcești 2020
filme turcești 2020[Sursa foto: google]

Citeste si: La ce oră afișează edu.ro notele la examentul de Bacalaureat 2020, sesiunea de toamnă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” s-a făcut de râs. Bruneta are probleme cu dantura, iar fanii au observat totul

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei”, sezon 3, mai sexy ca niciodată. Bruneta a părăsit casa pentru a-și rezolva problemele

Top 5, cele mai bune seriale turcești din toate timpurile

4. Suleyman Magnificul – Muhtesem Yuzyil

Serialul turcesc „Suleyman magnificul” prezintă numeroase aspecte ale vieții sultanului, și anume: intrigile care se petrec la palatul sâu din Istanbul, politica sa de expansiune, precum și frumoasa poveste de iubire cu Alexandra, o sclavă de origine ucraineană care ajunge in haremul său, devenindu-i ulterior soție.

filme turcești 2020
filme turcești 2020[Sursa foto: google]

5. Prizoniera Dragostei – Asla Vazgecmem

Serialul acesta turcesc redă o poveste incitantă de iubire în calea căreia apar numeroase piedici.

Personajul principal masculin, pe nume Yigit Kozan, este un om de afaceri important, care s-a născut într-o familie săracă, dar care s-a ambiționat să construiască un adevărat imperiu. Acesta a ramas orfan, tragedia lăsându-i urme destul de adânci.

filme turcești 2020
filme turcești 2020[Sursa foto: google]

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Ia popcorn, stinge lumina și dă-i drumul la serialul care îți va schimba viața.

Citeste si: Andrada, in lacrimi la Puterea dragostei! A parasit emisiunea!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si