Fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeaşi boală la ficat care i-a răpit mama? Mugurel Sfetcu ia medicamente pentru regenerarea celulelor hepatice!

Se pare că fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeaşi boală la ficat care a doborât-o pe mama sa.

Author: Matei Vaihan sâmbătă 09 martie 2019 , 13:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Se poate specula că fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeaşi boală la ficat care i-a curmat viaţa mamei sale. Celebra cântăreaţă de muzică populară a murit pe 14 martie 2017, la 64 de ani, din cauza unei hepatite C care a fost descoperită târziu şi care a evoluat galopant. ”După noile analize care au confirmat și hepatita C și au condus la diagnosticarea cirozei hepatice galopante, medicii de acolo i-au spus să meargă acasă că nu mai au ce să-i facă. Discutau deja de un stadiu terminal” , a relatat presa despre boala Ilenei Ciuculete.( vezi ce s-a întâmplat cu banii din contul Ilenei Ciuculete)

Fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeaşi boală la ficat. Mugurel Sfetcu se tratează de steatoza hepatică 

Zilele trecute, Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, a postat un material despre un medicament numit SteaBlock, un protector hepatic care contribuie la regenerarea celulelor hepatice în steatoza hepatică, lăsând senzaţia că urmează un tratament. Dacă este netratată, steatoza hepatică (ficatul gras) poate degenera în fibroză, acel moment când celulele hepatice sunt distruse în mod ireversibil. Una dintre cauzele cirozei hepatice, boala care a omorât-o pe Ileana Ciuculete, este chiar acumularea de grăsime în ficat, adică afecţiunea de care se tratează Mugurel Sfetcu.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeaşi boală la ficat: “Să-ţi dea Dumnezeu sănătate" 

Se pare că fiul Ilenei Ciuculete suferă de aceeaşi boală la ficat. “De unde se pot procura? Eu am ciroză hepatică ”, l-a întrebat o amică pe Mugurel Sfetcu. “Mă interesai la farmacie și îl are (este pentru ficat gras și scăderea colesterolului totodată, întrebați medicul dacă vi-l recomandă)” ,  a răspuns fiul Ilenei Ciuculete. “Îţi mulţumesc din suflet, să-ţi dea Dumnezeu sănătate multă”, i-a transmis prietena lui Mugurel.  “Mulțumesc asemenea!”, a încheiat Sfetcu discuţia.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si